"Bizonyítékunk van arra, hogy a Fidesz lop" mondja most az a Szelényi, aki vagyonbevallásában, pontosabban férjével együtt a vagyonbevallásuk szerint a jegybanki évek alatt semmivel sem bővül vagyonuk. A legutolsó vagyonbevallásuk se tartalmazza a meglehetősen nagy összegű juttatásokat.

Ugyanakkor összesen bruttó 324,2 millió forintot keresett hatéves pályafutása során Karvalits Ferenc, a Magyar Nemzeti Banki volt alelnöke, Szelényi Zsuzsa Együtt-alapító férje.

"Mindvégig csak a korosodó Citroent és az öreg Opel Astrát, továbbá a 180 négyzetméteres lakást és a vidéki présházat birtokolták, miközben néhány millió forintra rúgó megtakarításaik még csökkentek is."

Szelényi Zsuzsa vagyonbevallása utáni újabb húzásával ékes bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy nála valami nincs rendjén!

Szelényi a Questor-ügy szálainak kibogozásánál - mert ő így kvázi 324 millióval a háta mögött, ehhez képest majdnem "nullás" vagyonbevallással - a mindentudó matador csak tudja mi a dörgés, kijelenti, hogy a FIDESZ lop!

Szelényi szerintem beteg! Nem beszámítható! A politika betegje lett! Vagy a 324 milliójába betegedett bele.
Érdekes betegség ez!

Nem tudja, hogy van a családjának 324 milliója. Ez önmagában kórtünet! Nem képes normálisan kitölteni a vagyonbevallását, pedig egy politikusnak illene egy adatlapon lévő kérdésre érthetően, valós adatokkal válaszolni. Ő nem képes erre se! Ez is orvosért kiált!

Arra viszont képes, hogy beteges kijelentéseivel orbitális baromságokat kiabáljon az éterbe.

Sorra dőlnek be a pénzvilág kétes brókercégei, de bedőltek már takarékszövetkezetek is. A kormány a lehetőségéhez mérten megpróbál mindenkin segíteni.
Megregulázta a bankokat, térjenek észhez, mert ugye a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai kormány inkább segítette, mint fékezte volna mohóságukat.
Odacsapott az energiaszektor multicégeihez, ne harácsoljanak, ne szipolyozzák ki a magyart.
Törvényeket szigorítva és újakat hozva a továbbiakban megpróbálja megelőzni, de inkább rendet kíván tenni a "pénznek nincs szaga" jelszóval, mások kárán brutál gazdaggá nőtt, rajtunk élősködők között.
Kipaterolta, de leginkább kivágta az IMF rákos tumorát országunk monetáris testrészéből, azt, amit a liberális baloldal Gyurcsány-Bajnai érdekszövetsége hagyott elhatalmasodni.
A kormány, óriási energiákat felemésztve politikai csatákat vívott André Goodfriendekkel és hazai csatlósaival, akik Ukrajna szindrómát kívántak előidézni hazánkban. Harcoltak  az EU-ban, a magából kiforduló Daniel Cohn-Bendit borzalommal, a szálfatermetű, nemes tekintetű Guy Verhofstadt-tal, de említhetném Viviane Reding asszonyt is, akik így mindannyian, fikarcnyi tudás és Magyarország ismerete nélkül, ostobán ostorozták hazánkat.
Szelényi meg 320 millióval a háta mögött, amnéziás kórral kijelenti, hogy a FIDESZ lop!

Szelényi Zsuzsa a politika betegje lett! Tette orvosért kiált!

 

FRISSÍTÉS 2015.03.31.

A brókerek barátai azok, akik ma a parlamentben nemmel szavaztak a kormánypártok vagyonzárolási törvényjavaslatára.

A törvényjavaslatra nemmel szavazó 12 képviselőből négy LMP-s képviselő, Ikotity István, Sallai R. Benedek, Schiffer András és Szél Bernadett, valamint nyolc független, Gyurcsány Ferenc, Kész Zoltán, Kónya Péter, Szabó Szabolcs, Szabó Tímea, Szelényi Zsuzsanna, Vadai Ágnes és Varju László.

Íme, Szelényi Zsuzsa tette újra orvosért kiált!
Szelényi tényleg a politika betegje lett!
Kár, hogy ilyen és hozzá hasonló politikusok dolgoznak a Parlamentben!

Érdekes, hogy eddig senkit se, egyik baloldali politikust se zavart, hogy a bankok brutálisan lenyúlták ügyfeleiket! Miért nem foglalkoztak akkor a devizahitelesekkel?
Miért nem ordibáltak mondjuk 2008-ban, 2009-ben?
Tessék már megmondani?

Miért nem foglalkoztak akkor a brókercégekkel? Pedig akkor már vígan seftelgettek!
Miért nem üvöltözött akkor a kormányon lévő baloldal?

Mert el volt foglalva azzal, hogy mélyebb gyökereket eresszen hazánkban az IMF! Gyurcsány-Bajnai ezzel foglalkozott! Meg azzal, hogy minél több pénzt tömjön az energiamultik zsebébe! Gázáremelés, villanyáram emelés! Most meg ők és a csatlósaik hirdetik az "igazi" igét! Nevetséges!
Akkor hitelből "fejlődött" a gazdaság, most értékteremtő munkával! Óriási a különbség.

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr207319994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mlaci54 · http://pacin.hu 2015.04.01. 15:33:00

Nem szavazták meg mert szar a törvény és csak arra való, hogy látszattevékenységgel fedjék el a bűnösségüket. Orbán 1 nappal válaszolt tarsolynak, mint megkapta a levelét. Feljelentés helyett mentette a pénz. Az offshore cégek megint megúszták! Arról beszéljetek, ekkora botrányban a főbűnösök miért kaptak 17 napot a vagyon eltüntetésére???????

kop15 2015.04.01. 15:51:12

@mlaci54: Miért szar a törvény? Célja az, hogy rögtön le lehessen foglalni a magánvagyont is!
Tán ön is nyert vele? Súlyos dolog!

mlaci54 · http://pacin.hu 2015.04.01. 16:32:36

@kop15: Sajnos vagy szerencsére csak állampolgárként van közöm hozzá. Azért szar, mert a magán vagyont eddig is le lehetett foglalni! A főügyész szerint meg is történt pénteken, a törvényt pedig 4 nappal később fogadták el!!! Viszont ami hiányzik belőle az az offshore cégektől való foglalás és a POLITIKUSOK, felügyelet elszámoltatása!

kop15 2015.04.02. 14:28:03

@mlaci54: Sajnos akkor Ön biztos nem élt, amikor a Kulcsár ügy, a Globex botrány, a K&H botrány, Baumag botrány, valamint a Postabank botrány ügyben soha senki a büdös életben nem kapott kártérítést. Mindezek az MSZP politikai vezéreihez köthetők!
Senki se kapott. Lassan mondom, s e n k i!
A Magyar Fejlesztési Bank élén szocialista pénzemberekkel adtak hitelt a Quaestornak! Fedezetlenül! Több tízmilliárd forintról van szó!
.
mlaci54 erre varrj gombot!
.
Most mindenki ugat a kormányra, de senki se veszi figyelembe mik történtek eddig, azt se, hogy az MSZP pénzemberek és politikusok szó szerint leszarták az előbb említett botrányok áldozatait, melyek vizsgálata évekbe került.
Akkor miért nem ugattak?

Ostoba emberek gyülekezete!

Ostoba gondolatok, csak a pusztítás a fontos! Szégyen!

mlaci54 · http://pacin.hu 2015.04.02. 14:33:21

Senkit nem érdekelnek a lejárt szavatosságú sztorik a múltból. A jövőm érdekel és a Fidesz azt lopja el.
Haver! A Fidesz-KDNP jelen időben, az orrod előtt lopja szét az országot és te 8-10 éves történetekkel fárasztasz? Hát normális vagy te?
Kedvenc kormányod nyakig sáros az évszázad brókerbotrányában és te Bajnai libáira vagy ráizgulva? Nem érzed magad végtelenül szánalmasnak?
Tízmilliárdokat szórunk el stadionépítésre, 80 milliárdot koreai szintű kormánypropagandára és téged nem zavar, hogy közben négymillióan nyomorognak az országban?
Orbán a veje nevére íratja a fél Balatont, Rogán lerabolja a belvárosi ingatlanvagyont, a fideszes oligarchák meg hazaviszik a fél költségvetést közbeszerzésnek álcázva és te annyit bírsz mondani, hogy bezzeg a Gyurcsány?
Mészáros „Stróman” Lőrincnek milliárdok esnek ki az ingujjából és te még mindig a hatalom nélküli ellenzéken köszörülöd a nyelvedet?
Kaszinós Vajna naponta három cuslágnyi pénzt vág zsebre és te Sukoróról hadoválsz nekem?
Senkit nem érdekelnek a lejárt szavatosságú sztorik a múltból. A jövőm érdekel és a Fidesz azt lopja el.
A totális Fidesz-uralom ötödik évében nincsen több visszamutogatás. Orbán a hibás

mlaci54 · http://pacin.hu 2015.04.02. 14:34:30

Ezt ovasgasd, mielőtt ostobaságról és szégyenről papolsz! www.parlament.hu/irom37/18470/18470.pdf

kop15 2015.04.02. 15:01:38

@mlaci54:
Nagyon gyenge!
Ön semmit se ért! Sőt megkockáztatom, hogy buta!
Ugyanis ennek a kormánynak köszönheti Ön, hogy a jogrend és a politika rendbe teszi azt a pénzügyi szektort ahol milliárdokat sefteltek a bankok, a brókerek, az IMF, a külföldi tőkések, az energiaszektor!
Eddig senki se mert semmit tenni!
Maga annyira ostoba, hogy csak az orráig lát, vagy addig se!
A stadionépítés korszakalkotó tett! Ha Ön sportból felmentett volt, biztos lenézi! Az Ön ez irányú véleménye fabatkát se ér!
Ön ráadásul ostobán hazudik! Nincs 4 millió nyomorgó! Ön szemtelenül ír olyanokat ami nem igaz!
Ostoba!
Sőt! Legyen igazi magyar vállalkozó, multi és bank!
Ön ezt sajnálja? Szégyenteljes és ostoba viselkedés!
Maga egy irigy ember!
Dolgozzon és magának is lesz!

kop15 2015.04.02. 15:03:44

@mlaci54:
Ezt agyonvizsgálták, de nem találtak semmit!

mlaci54 · http://pacin.hu 2015.04.02. 16:04:15

Szerencsétlen agymosott, akit a tények nem zavarnak. A göbbelsi propaganda áldozata. Én még ma is sportolok, voltam polgármester is és látom a falun élő tetszhalottakat és nem csak Orbánék médiáját olvasom. De látom, hogy nincs miről beszélnünk, keserves lesz az ébredés.

kop15 2015.04.02. 17:20:34

@mlaci54:
Na egy jó pont, hogy sportol! Az viszont nagy kár, hogy stílusa nem épp polgármesterre vall!
Az ébredés tudja mikor volt? 2010-ben! Akkor, amikor a Gyurcsány-Bajnai ámokfutás megszűnt!
Önnek nagy szerencséje van, hogy megérhette az igazi rendszerváltást!

Persze egy kis falu nemcsak Magyarországon küszködik munkalehetőséggel, annak hiányával. Ezt Önnek is tudnia kell! Ha ez Borsodban van, akkor meg főleg. Gondolom az Ön polgármestersége előtt se volt Önöknél kolbászból a kerítés, de a regnálásakor sem. Így butaság ezt példaként hozni! Gondolom érti mire szeretném felhívni a figyelmet.
Megmondom! A munkára!

mlaci54 · http://pacin.hu 2015.04.02. 19:02:39

” Magyarországról az elmúlt 25 év óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. Most akkor ezt forintosítjuk, hogy a nagyságrend még jobban látszódjon: 48 ezer milliárd forintot!!! (200 forintos dollár árfolyamon)
Lopni törvényesen is lehet, anélkül, hogy bizonyítható bűncselekményről beszélhetnénk. Erre a Fidesz-kormány idején működő Országimázs Központ, Happy End Kft. és Ezüsthajó Kft. mesterhármasa szolgál ékes példával.
A Tax Justice Network adatai szerint Magyarország méretéhez és tőkeerejéhez képest példátlanul nagy veszteségeket szenvedett az elmúlt évtizedekben az offshore jelenség miatt. 242 milliárd dollár magántőke – a teljes magyar államadósság két és félszerese – került offshore számlára. Az összeg abszolút mértékben is hatalmas: ezzel a világranglista 12. helyét foglaljuk el. Európából senki nem előz meg bennünket, és a többi kontinensről is csak gazdasági világhatalmak és néhány olajország. El kell olvasni Ferenczi Krisztina könyvét, a:Szüret az Orbán vagyonok nyomában címűt, és akkor a kezdetektől láthatjuk dokumentálva az első Ft-okat. Még több gaztett található: mozgovilag.com/?p=5012 www.parlament.hu/irom37/18470/18470.pdf
Nem lesz addig kormányváltás amíg be nem vágják a sittre, ha mégis lenne, Orbán nem késlekedne egy hetet és lángba borítaná egész Pestet, ha nem az egész országot. Amíg szabad lábon van itt fű nem terem

mlaci54 · http://pacin.hu 2015.04.02. 19:05:50

Mellesleg 30 éve vállalkozó vagyok és hogy ki az ostoba, arra egy mai infó az indextől: Az Index birtokába került dokumentumok azonban azt igazolják, hogy az MFB-hitelnek Rogán állításával ellentétben volt fedezete, méghozzá maga a Győri ETO-stadion és a hozzá tartozó létesítmények az ETO Parkban, amelyeket az ügyészség most le is foglalt. :-D :-D

kop15 2015.04.03. 07:25:05

@mlaci54: Na még egy jó pont, hogy vállalkozó! Ha sportol és vállalkozó is, akkor meg ne legyen pesszimista!

Mérhetetlenül igaza van! Az Orbán-kormány ezeket a pénzeket szerzi vissza, tartja vissza, nem engedi kivinni a mostani törvényi szabályozásoknak köszönhetően! Hajrá!

mlaci54 · http://pacin.hu 2015.04.03. 08:55:00

:-D hát ez elég gyenge volt arra a hazugságra, hogy nem volt fedezete a hitelnek.
Minden esetre bámulatos az a szemfényvesztés, amivel a fidesz 4,5 év sumákolás, brókerek lehúzása, cserébe nem bántunk politikája ekkora veszteséget okozott, most mikor rádőlt a kupleráj eljátsza a nagy megmentőt és kárpótol a tisztességesen működő szolgáltatók pénzéből. Úgy látom sokan bedőlnek ennek.

mlaci54 · http://pacin.hu 2015.04.03. 09:06:58

És ehhez mit szólsz? Igaz amit Goodfrend mondott, a fidesz a multik barátja és nem a keményen dolgozó kisembereké, meg a magyar kisvállalkozóké! mandiner.hu/cikk/20150402_agressziv_adotervezes_nav_egy_amerikai_ceg_40_milliardos_adohianyt_uszott_meg_hegedus_deme_zsolt
süti beállítások módosítása