Igen, más megközelítése is lehet a tömeges bevándorlásnak, melyet a balliberális halmaz egyszerűen nem akar tudomásul venni. De nemhogy nem akar, a sakkjátszma taktikai lépéseinek előre történő lejátszására se képes, pedig a jó ellenzéki politikának ez lenne a lényege. 

A menekültek, mint szó vagy kifejezés arra utal, hogy valakik, valahonnan, valamiért elhagyják otthonukat. Ha azonban ez nem egy-két, alkalomszerű, vagy lokálisan kis területről történő távozás, hanem történetesen népvándorlásszerű, sőt a tudatlanok (sajnos) elképesztő naivitásának üzletszerű kihasználása, valakik által történő felbujtás eredményeként (érdemes lenne ennek is komolyan utána nézni!!!), akkor erősen más a helyzet.

És azért is más (kritikusabb) a helyzet, mert ha ettől lényegesebben kisebb méretű, de évtizedekig tartó bevándorlás társadalomra gyakorolt hatása a fejlett európai országokban már évekkel ezelőtt is súlyos gondokat okozott, akkor a mostani tömeges népvándorlásnak sokkal drasztikusabb hatása lesz. Ugyanis ez nem évekig tart, hanem hónapokra lerövidül. A lerövidült idő még súlyosabbá teszi a helyzetet, mert nincs idő a társadalomba való beilleszkedésre, ami maga után vonja a gyorsan kialakuló elégedetlenséget. Tovább súlyosbítja a helyzetet az adott ország nyelvének nem ismerete, az erős vallási (törzsi) szokás, a teljesen más életmód, melyet bizonyos esetekben nehezen lehet összeegyeztetni a Nyugat-európai kultúrával. Gond a szakképzettség hiánya, tán az olvasás, írás hiánya is fellelhető.

Vagyis az adott ország társadalom szerkezete olyan gyorsan megváltozik, hogy az kezelhetetlen lesz.

A népvándorlásszerű ország elhagyás okait is meg kellene vizsgálni, sőt az ottani állapotok kiváltó okait is meg kellene ismerni.

Ugyanis, ha ebbe fejlett vezető nagyhatalmak keze is benne van, akkor mindenkinek leesik a tantusz, hogy mi is valójában az ok.

Ha jóval korábbra, a hatvanas-hetvenes évekre megyünk vissza, akkor az afrikai törzsi villongásokat külső erők gerjesztették, hogy egyes országok függetlenné válásuk után, külső gazdasági erők le tudják fölözni az ásványkincsekben gazdag lelőhelyeket. A zavargásokra, a törzsi háborúkra álmegoldásokat javasló nagyhatalmak pedig újra hatalmat szereztek, de nem politikait, hanem fűalatti gazdaságit. Ebben bőven benne volt az USA is.

Így most se lennék meglepve, ha a most kirobbant népvándorlás ezzel, vagy párhuzamosan azzal van összefüggésben, hogy az USA, Európát gyengítő stratégiájának egyik elemét látjuk. Hisz, ha egy teljesen más kultúrájú embertömeg ellepi Európát, igen rövid idő alatt kritikus állapotokat idézhet elő, ami mondjuk ki őszintén, kedvez az USA-nak. Társadalmi, gazdasági, és amit teljesen el szeretnének a balliberális társaságok és velük együtt érzők titkolni, megnövekedett terrorista kockázatokat is gerjeszthetnek ezzel.

Ha ehhez hozzá vesszük az ukrán-orosz háborút, melynek gyújtópontja az ukrán puccs volt (USA segítséggel), illetve ennek kiteljesítése az Európai Unió felé. Gondolok itt a gazdasági szankciókra, miközben az USA áttételesen üzleteket bonyolít le. De a háború kiszélesítése a fegyverkezés kikényszerítésével is ide sorolható. Vagy ide sorolhatjuk az amerikai titkosszolgálat Kelet-európai országok belügyeibe való beavatkozását (kormánypuccsok: Csehország, Lengyelország és kísérletek: Magyarország, - Goodfriend akció -  minden esetben ok az "orosz kőolaj, orosz kereskedelmi kapcsolat", de leginkább az eltévelyedett országok visszaterelése az USA gyámsága alá). De még megdöbbentőbb, ha ide soroljuk azt is, hogy Svájc, amerikai nyomásra engedte el a frankot, nyomorba döntve milliókat, de csak azért, mert az amerikai befektetők egyáltalán nem nézték jó szemmel, hogy az euró árfolyamának dollárral szembeni csökkenése leértékelte a beruházásaikat, akkor csak a hülyének nem áll össze a kép.

 

Esti frissítés 19.38

Ha azt is figyelembe vesszük, hogy az elmúlt fél évben három Gripen "probléma" ütötte fel a fejét, gondolom a hadügy dolgozik az ügy kivizsgálásán, ami persze nemzetbiztonsági, titkosszolgálati feladat, melynek eredményét természetesen nem fogják az orrunkra kötni (ami így is van jól), de akkor lesz legérdekesebb az ügy, ha Európában más országoknál is pont ezekben az időkben fordult volna elő ilyen, vagy más természetű légtérvédelemmel összefüggő probléma. Érdekes lenne ezeknek is utána járni, hisz akkor túl azon, hogy nálunk nemzetbiztonsági kérdés, szerintem az érdekes egybeesések miatt összeurópai, vagy legalábbis az orosz-ukrán háború miatt Közép-európai védelmi kérdés is lehet. De az is, hogy "egyesek" pont erre játszanak és ezt szeretnék kikényszeríteni!

Ha ez felmerül, akkor viszont az is felmerülhet, hogy a légtér biztonságos őrzésének ürügyén, valakik szeretnének ebben a kérdésben "rendet tenni", jelen lenni. De kik?

Ha valamit kihagytam volna elnézést, de szerintem már ez is döbbenetes! Meg az is, hogy mindez egyszerre van jelen Európában!

 

Frissítés: július 5.

De nézzük "német szemmel" Európa lerohanását.

Moderner Krieg gegen Europa: US-Schiffe bringen Flüchtlingsmassen nach Europa

"A több tízezer menekült hátterében, akik évente Európába kerülnek, szervezett üzlet áll, minden menekültért 10.000 eurót kapnak. Az ebből származó hasznot csak a drogkereskedelemből származó haszon múlja felül. Vajon ki jut ezáltal pénzhez? Először azt kell megvizsgálnunk, melyik országokból származnak a menekültek. Leginkább azokból az országokból menekülnek, amelyeket az ún. Arab Tavasz döntött romlásba. Ott működik leginkább a menekültekre építő üzletág. Embereket toboroznak, csodás jövőt ígérnek nekik Európában, s mindezt a helyi sajtó is támogatja." (hirek.sk)

Hát lehet, hogy itt van a kutya elásva!

Cél, káoszt létrehozni Európában? Már most figyelni kellene erre!

Ehhez a témához kötődik még:
Horváth Csabával együtt az egész balliberális társaság meghülyült (frissítve) 
Alulinformáltak tüntetése (társasága)

Ha érdekesnek találta, ossza meg!

Fogalmazhattam volna másképp is, de az európai, és a magyarországi bevándorlási statisztikákat nézve, ettől finomabbra nem csiszolhattam volna a címet. Mindenki látja, mi történt eddig, hogy mi fog ezután történni csak sejteni lehet, de jó nem, az biztos.

Horváth Csaba Facebook-os bejegyzése, ami teljesen betakarja az egész MSZP-s garnitúrát, a párt sorozatos politikai bukásával összhangban, újabb nyílt politikai harakirit követett el, mellyel még mélyebbre ásta az amúgy is fejnélküli pártot.
Eddig se remekelt a garnitúra, de amit mostanában kommunikálnak a bevándorlás kapcsán, az minden eddigi pancserségüket felülmúl.
Azt értem, hogy a választások előtti hurráoptimizmussal mérhetetlenül felülértékelt párt kártyavárként való összeomlása évtizedekre visszavetette a társaság iránti bizalmat, dehogy erre még rá tudnak tenni egy lapáttal, arra már nem gondoltam.

Horváth Csaba Facebook bejegyzéséből idézve rögtön világos lesz mindenki számára, miért is ez a cím került az írás élére.

„Az MSZP levasfüggönyözte a Fidesz-székházat. Magyarország Szent István óta arra törekszik, hogy a szabadság és a nyitottság határozza meg a világát, és ebben példát kell mutatnia más országoknak is. A bevándorlás egy álprobléma, amit a Fidesz kreált, az igazi gondot ugyanis a magyarok kivándorlása jelenti.”

Horváth Csabának álprobléma a bevándorlás.

Horváth Csaba ezek szerint hülyeségi továbbképzésen volt, mert igaz, egész Európa arról beszél, hogy a bevándorlók egyre súlyosabb problémát jelentenek az EU-nak és nekünk is, de ezt Horváth Csaba még most is álproblémának titulálja.  A magyarok szabad munkaerő vándorlása pedig ha jó, ha nem, EU-s jogszabályba nem ütközik. Arról nem is beszélek, hogy maga Gyurcsány Ferenc miniszterelnöki pozíciójában, fenyegető szavakkal zavarta ki Magyarországról az embereket, melynek lelki hatását évekig nyögte, s nyögi még most is országunk. Semmivel se rosszabb ma, mint a gyurcsányi érában volt, sőt nagyságrendekkel jobb, de a hatás még mindig él. Röhej, de él.
Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy 2010 után Gyurcsány és Bajnai kormánypuccsok garmadát készítették elő, mellyel évekkel meghosszabbították a szerkezetátalakítás folyamatát, illetve ezzel tovább növelték, erősítették az „El lehet innen menni” Gyurcsány szlogent. 

De nézzük a mi Csabánk, pontosabban a fejnélküli MSZP Csabájának intenzív továbbképzésének eredményét:

„Azonban Magyarország nyugati határán is megjelenhet egy osztrák vasfüggöny es akár Nagy-Britannia is hazaküldhet többszázezer magyar állampolgárt.... ekkor veszne oda az elmúlt 25 év sok kivívott eredménye.”

Ennek alapján meg nyíltan beszélhetünk arról, hogy tényleg hülyeségi továbbképzésen volt a figura és tényleg igaz a cím. Horváth Csaba tényleg meghülyült. Sajnálom, mert egyik magyar állampolgárnak se kívánok ilyet, még úgymond az ellenségeimnek se, sőt neki se, de mindezek alapján nem gondolhat másra az ember csak erre.

Az EU-n belüli szabad munkaerő-vándorlást politikus létére, de tán a továbbképzésének hatására összekeverte az EU-n kívüli szakképzetlen bevándorlók áradatával. Ehhez szerintem a hülyeség mellett még pofa is kellett.

Az, hogy Horváth Csaba ilyen szerencsétlen helyzetbe került egy dolog, de az, hogy mellé állt az egész MSZP, az egyenlő a párt politikai harakirijével.

egymilliorajutomenedekkero_150618.jpg

 mfor.hu

Ha azt is figyelembe vesszük, hogy az Egyesült Királyságban már 2014-ben is óriási gondot jelentett a tömeges migráció, akkor Horváth Csabának és tán az egész balliberális társaságnak hosszú lejáratú hülyeségi kötvénye van, mert ennyi idő sem volt elég számukra, hogy felfogják, mi is történik ma hazánkban.

Egyesek persze bőségesen bevásároltak a hülyeségi kötvényekből, ugyanis Horváth Csaba mellett Bősz Anett az ízig-vérig liberális párt (Fodor Gábor féle semmitmondó tömörülés) ügyvivője "gyűlölet országának" nevezi hazánkat!

A többszörösen bukott Bokros Lajos is előkerült villájából - melyet gondolom kerítés vesz körül - és böffentett egyet: 

moma.jpg

Facebook bejegyzésével Eörsi Mátyás is bekerült a meghülyültek gyülekezetébe. A megbolondultak társaságába, oda, ahol a többszörösen bukott politikusok, aranyeres erőlködéssel nyögnek bornírt dolgokat. Kidagadt erekkel próbálnak a politikai terepen levegőhöz jutni, de nem megy nekik. Sőt ahogy telnek-múlnak az évek, egyre minimálisabb esély lesz erre. Már csak azért is, mert ezek a figurák elégtek, mint egy csillagszóró. Vége. Lassan eljutnak a megérdemelt helyükre.

Előkerült a "szuper agy" Fodor Gábor is, aki annyira tud mindent, hogy szinte semmit se!
Íme:

"Miközben a kormány milliárdos gyűlöletkapmányt folytat a bevándorlókkal szemben, 2015 első negyedévében összesen HARMINC ember kapott Magyarországon menekült státuszt. Az Orbán-kormány szerint ez a HARMINC menekült veszélyezteti a magyar emberek biztonságát, munkahelyeit és megélhetését."

Hát igen! Ennyire hülyegyerek lett Fodor Gábor is. Annyira hülye, fel sem fogja, - pedig ezerrel ontja a külföldi sajtó -  hogy a bevándorlókat vissza fogják toloncolni abba az országba, ahol az EU határát átlépték.

Osztrák kijelentés:
"Johanna Mikl-Leitner osztrák belügyminiszter és Wolfgang Taucher, az osztrák bevándorlási hivatal vezetője tegnap bejelentette, hogy a tárca felgyorsítja azon menekültek ügyének elbírálását, akik korábban egy másik európai uniós tagállamban már benyújtották menedékkérelmüket, s így a jelenlegi EU-szabályozás értelmében Ausztriában már nem jogosultak menedékjogot szerezni. Mikl-Leitner szerint a májusban regisztrált menedékkérők negyede már benyújtott kérelmet egy másik tagállamban, így oda akarják őket visszaküldeni."

Persze az RTL Klub Dariush példája (RTL híradó 2015. 06. 19.) csak erősíti a szabályt! Egy, kettő vagy több példa nem egyenlő ötvenezer illegális határátlépővel! Köszönjük RTL Klub, hogy a kivétellel erősítette a szabályt!

Mindezek mellett döbbenetes az is, hogy létezik egy nem is tudom milyen érzelmű társasági halmaz, melynek gondolatvilága, megegyezik a hülyeségi továbbképzésen átesett liberális politikusok gondolatvilágával.

Alulinformáltak tüntetése

Ez azért ijesztő!

Ossza meg a cikket, hogy minél többen lássák a valóságot!

süti beállítások módosítása