Sonyó 2017.08.19. 09:41

Ki mozgatja a szálakat?

2017. augusztus 17. csütörtök. Náray Tamás divattervező második otthona Barcelona, ezért őt is megdöbbentette a csütörtök késő délutáni terrortámadás, amikor a katalán főváros egyik közkedvelt sétálóutcájában egy kisbusz belehajtott a tömegbe.

A merényletben 14 ember vesztette életét és közel százan megsérültek.

A divattervező ekkor (vagyis aznap) egy boltban vásárolt, amiről a Facebook-oldalán osztott meg egy tanulságos történetet.

"Barcelona-ban van egy élelmiszerlánc, a MERCADONA. Ott vásárolok mindig. A pénztárnál előttem ketten állnak, legelöl egy kendőt viselő muszlim nő, (ez egyébként itt (is) gyakori látvány), mögötte egy fiatal anyuka, egy hároméves körüli gyerekkel. Az anyuka miniben, magassarkúban. A kislány azt kérdezi tőle, hiszen gyerek, hogy a néni miért van így felöltözve ebben a melegben. (37 fok van) Persze nyilván mindenki hallja. Hiszen gyerek és kíváncsi... Nincs ebben a kérdésben semmi rossz. Az anyuka sincs zavarban, valamit a szokásokról magyaráz, indulatmentesen, tök korrektül. Mire a nő hátrafordul és a következőt mondja a kislánynak: -Pár éven belül anyukád is fel lesz öltözve. Mindnyájan jéggé dermedtünk. És el se hinném, ha nem előttem történik meg, 2017. augusztus 17-én, este 19 óra 15 perckor... Miközben a televízió a barcelonai terrortámadásról sugározza a fejünk fölött a riportot. Ilyenkor az embernek nagyon nagy önuralomra van szüksége ahhoz, hogy kordában és önmagához méltó mederben tudja tartani a gondolatait. "

Valami történhetett, mert Náray Tamás törölte a bejegyzést, de meg is írta miért:

"Muszáj leszednem a posztjaimat, mindenkitől elnézést kérek, aki értelmezni tudta és megosztotta, mert megint sikerült valamit elszabadítani, ami nem volt sem szándék, sem cél. Érdemesebb volna inkább a lényegre koncentrálni. Mert ez a habitus az oka mindennek. Tényleg nagyon sajnálom. 
A fától az erdőt tipikus esete Tóth Marival..."

Viccelődni, meg bődületes butaságokat írni a kommentekbe lehet, de ezzel semmi se fog változni. Viszont Nyugat-Európa megváltozott. Megváltozott és sajnos visszafordíthatatlan folyamatok játszódtak le az elmúlt években.

Kinek a felelőssége ez?

 

Sonyó 2017.05.01. 09:32

Soros reszkess!

Soros! Úgy gondolod nem tudjuk, hogy a te kezed van:

- Ukrajna tönkretételében?
- A pénzügyi válság idején a forint elleni spekulációban?  
- A migránsokkal Európa tönkretételében?
- Az angol font bebuktatásában?
- A Macedón válságban?
- A lengyel kormány megbuktatásában?
- Százmillió család életének tönkretételében, halálában?


Gondolod nem tudjuk, hogy ideológiai műhely a CEU? Nem tudjuk, hogy itt nevelődnek ki azok a politikai vezetők, akik válsággócokat hoznak létre országokban? Mindezt társadalmi szervezeteknek álcázott "modern ideológiai hadsereggel" megtámogatva hajtatod végre?

Nem vagyunk hülyék!

 te.jpg

 

Nem vagyunk hülyék! Még akkor sem, ha te azt hiszed!

Sonyó 2017.04.09. 11:24

Hol a helye a CEU-nak?

Tóthy Gy. László 2015-ös írását teszem közé! Ma is íródhatott volna.
Íme:

Hol a helye a CEU-nak?

John Shattuck, amerikai történész, a CEU rektora


2015. április 18-án interjút adott a HVG-nek. Az úr a magyarországi helytartók egyike: képmutató, cinikus és gátlástalan.
A rektor úr szerint Putyin a maga keltette nacionalista láz foglya. De vajon miféle láz gyötri az amerikai történészt? Elveszítette volna a józan ítélőképességét?
Nyilvánvalóan nem erről van szó. John Shattuck egy kiválóan képzett személy, aki mindig pontosan tudja mi a feladata a cionista-atlantista birodalom kiszolgálóinak. Már megszokhattuk, hogy az Egyesült Államok és Soros György minden törekvése kizárólag a liberális demokrácia terjesztésére, és a nyílt társadalom megvalósítására irányul. Szó sincs hatalmi befolyás növeléséről vagy újabb erőforrások szerzéséről. Ez az ellentmondásos helyzet az oka annak, hogy a rektor úr kénytelen olyan állításokat megfogalmazni, amit valószínűleg ő sem gondol komolyan, mert azok köszönő viszonyban sincsenek a valós történelmi eseményekkel.

john-shattuck.jpg

Nézzünk néhány példát.


Shattuck szerint Putyin eszmerendszerének lényege, hogy a „NATO és az EU a bővítésekkel sarokba szorította Oroszországot. Közben Grúziában, Ukrajnában és még néhány volt szovjet tagköztársaságban beindultak a demokratizálódási folyamatok, és ezek az országok közeledni akartak a Nyugathoz. Putyin mindezt a saját hatalmát veszélyeztető fejleményként élte meg, s kidolgozta ma is alkalmazott új hidegháborús stratégiáját.” Ezzel „befagyott konfliktusokat” hoz létre. „És talán még aggasztóbb célja, hogy megbontsa az EU és a Nyugat egységét…”
A rektor úr lényegében Putyin kényszerképzetének nyilvánítja azt a kétségbevonhatatlan tényt, hogy - korábbi ígérete ellenére - mára a NATO lényegében bekerítette az orosz birodalmat. Shattuck nevetséges koncepciója védelmében megjegyzi: „Nem hiszem, hogy lett volna konkrét ígéret arra, hogy a NATO nem vesz fel közép-európai országokat.” Nem zavarja, hogy a két Németország egyesítésekor folytatott tárgyalásokon részt vevők közül még az amerikaiak is elismerték, hogy konkrét ígéretet tettek arra, hogy a NATO keleti határa azonos lesz az egyesült Németország határával. Mint történész, nyilvánvalóan ismeri az ezzel kapcsolatban elhangzott cáfolhatatlan bizonyítékokat.

Grúzia és Ukrajna


Mindenki tudja, hogy Grúziában és Ukrajnában nem indult el semmiféle demokratizálódási folyamat. Mindössze annyi történt, hogy az Egyesült Államok - az orosz tiltakozások ellenére - titkosszolgálati eszközöket is bevetve megpróbálta kiterjeszteni befolyását a térségre. Grúziában az izraeli és amerikai segítséggel szervezett megszállás megbukott, az orosz hadsereg órák alatt szétverte az Izrael által felfegyverzett és kiképzett grúz hadsereget, és biztosította az orosz többségű Abházia és Oszétia függetlenségét. Az akkori grúz kormánynak több tagja izraeli-grúz kettős állampolgár volt. Az elnök Miheil Szaakasvili amerikai-grúz kettős állampolgársággal rendelkezett, ellene jelenleg nemzetközi elfogatóparancs van érvényben.
Az Ukrajnában szervezett államcsínyről, a kijevi Majdan téren történtekről fölösleges bővebben beszélni. Elég, ha annyit tudunk, hogy Victoria Nuland amerikai külügyi államtitkár szerint 5 milliárd dollárt fordítottak arra, hogy Kijevben az Egyesült Államoknak megfelelő kormány kerüljön pozícióba.
Shattuck úr kénytelen hazudni, de a legcinikusabb állítása mégiscsak az, hogy Putyint vádolja a Nyugat és az EU közötti kapcsolatok „megbontásával” - miközben köztudott tény -, hogy az EU és az Oroszország közötti kölcsönösen előnyös kapcsolatok további erősödése az amerikai külpolitikai stratégák szerint sértette volna az Egyesült Államok hosszú távú érdekeit. Az EU és Oroszország viszonyának megrontása az USA érdeke: ezt a célt szolgálta Ukrajna destabilizálása, az ukrán oligarchák közötti szerepek újraosztása. Ezt nevezi demokratizálódási folyamatnak.

Arra a kérdésre, hogy miért mindig a „Nyugat a jó fiú” a rektor úr ezt méltóztatott válaszolni: „Mert a Nyugat nem próbálja megváltoztatni a nemzetközi határokat.” Shattuck nem véletlenül a CEU rektora: időnként egész ügyesen manipulál. Nem világos, hogy amerikai létére miért a Nyugatról beszél, és miért nem az Egyesült Államokról? Ő maga amerikai, az egyetemnek nyilvánított agymosoda fenntartója ugyancsak amerikai, a CEU valódi célja pedig a cionista-globalista erőket kiszolgáló személyzet kiképzése.

De a legnagyobb tévedése az amerikaiakra általában is jellemző nagyképűség következménye. A rektor úr visszafogottan fenyeget: „a nukleáris fegyvereket tekintve a Nyugatnak nagy előnye van, így bolond lépés lenne az oroszoktól, ha elindulnának a valódi háború felé. A NATO-nak megvannak az eszközei, hogy határozott választ adjon.”
Shattuck úr téved. Hadászati és katonai szekértők egyértelmű véleménye szerint az orosz hadsereg bármikor felveszi a versenyt az amerikai erőkkel. Sokak véleménye szerint a legújabb fejlesztésű orosz harckocsik és katonai vadászgépek jobbak, mint az amerikaiak, a tengeralattjárókról indítható 15 ezer kilométeres hatósugarú atomtöltetű rakéták elleni védekezés pedig nem kis feladat.
Ettől függetlenül is megdöbbentő a feltételezés, hogy az oroszok elindulnak a valódi háború felé… Minden épeszű ember tudja, hogy egy atomháború az emberiség kipusztulásához vezet. Ezt még az amerikaiak sem tudnák megnyerni, hiába vetnék be John McCaint és Hillary Clintont is. Ráadásul az utóbbi évtizedekben kizárólag az Egyesült Államok indított nemzetközi jogszabályokat sértő, népirtó és értelmetlen háborúkat.

Az USA nem úgy néz ki, mintha egy nagy liberális békegalamb lenne.

A nemzetállamokból álló Európa jövője szempontjából rossz hír, hogy „a CEU itteni és térségbeli szerepe nagyobb, mint bármikor korábban.” John Shattuck ezúttal igazat mond.
Éppen ezért Magyarország és az európai nemzetállamok közös érdeke, hogy a Soros György által fenntartott intézmény székhelye minél előbb valahol az Amerikai Egyesült Államok területén legyen.

(Tóth Gy. László)

Felmelegítettem ezt a videót, mint nagyanyám a töltött káposztát.

Végignéztem és elborzadtam.

a.JPG

Lassan eltelt 10 hónap. A migránskérdésben a kormány politikája mindvégig következetesen egy elv mentén halad. 

Nézze végig a videót. Látván és hallván a migránsáradat elmúlt 10 hónapját, Ön mit gondol ezekről a jóemberekről? 

De tényleg? Így gondolkodik a társadalom? Ez lenne az öntudatos lét? De komolyan!

 

 

 

 Ossza meg véleményét velünk. 

Alulinformáltak társasága

 

Baráti társasággal, csöppnyi odaterelt nézősereg előtt, vagy tán még ez sem, hanem az épp arra járó kíváncsiskodók előtt mondott beszédet Gyurcsány Ferenc március 15-én. Nagy lére nem eresztette mondandóját, de érzéseit kibökte.

"...amikor az önkény ura a szabadság szavát veszi a szájára, akkor bemocskolja egyik legszebb szavunkat."

"...a miniszterelnök szájából a szabadság szava áporodott bűzt áraszt. Ideje lenne beléfojtani a bűz áradatát"

gy.jpg

 

Magáról beszélt. A 2006-os rendőrterrort, uralkodásának legkegyetlenebb időszakát rejtette beszédébe.
Csak burkoltan. Csak Gyurcsányosan. Csak öszödiesen.

A többiek, Vágó, Niedermüller, Molnár és Varjú szótlanul hallgatták. 

Kijelentette, hogy a magyar nemzetnek az a része, amelyiket a DK képviseli, méltóságot, európai polgári világot, nyugalmat, egyenlőséget kíván.

Arrébb pedig a magyar nemzetnek az a része, amelyik a DK-t képviselte, méltóságteljesen, európai polgárként, nyugalmat kívánva ünnepelt. Úgy Gyurcsányosan. 

 

(video: 888.hu)

Tóbiás Józsefnek az MSZP elnök-frakcióvezetőjének több mint 5 év kellett ahhoz, hogy kinyilatkozza, miért váltották le a Gyurcsány-Bajnai kormányt!

 tobias-e1395831601147-1024x576.jpg

 

A kormánynak az a dolga, hogy a népet szolgálja, a népnek pedig az, hogy leváltsa a kormányt, ha nem így tesz – mondta Tóbiás József a Budai Várban, Táncsics Mihály egykori börtöne előtt. (2016. március 13.)

Tóbiás reakcióidejének hosszúsága Guinness-rekordot döntött!

 

Meglepő fordulatot vett Colleen Bell, nem egészen egy éves Magyarországon végzett nagyköveti tevékenysége. Ne csodálkozzunk ezen, mert túl nagy tapasztalata nincs ebben a szakmában. Magyarországról se tud, tudott sokat, néhány éve nem is volt alkalmas a posztra, de némi feltuningolás után mégis itt van nálunk.

Azonban csodálkozhat anyaországa az Amerikai Egyesült Államok, ugyanis néhány ezer kilométer távolságból, nem tudom milyen megfontolásból, de keményen bírálta országa bevándorlás politikáját. Miért? Nem tudni.

Az viszont tudni, hogy Colleen Bell hazájában televíziós producer volt, aki ismerve az ottani viszonyokat vezető szerepet töltött be több civil környezetvédelmi, társadalmi és művészeti szervezetben. 

 

De hogyan "bakizott nagyot" a televíziós producerből kinőtt nagykövet?

 

Colleen Bell a Corvinus Egyetemen tett beszédében többek között ezt jelentette ki:
„Magyarországon természetesen mindenkit foglalkoztat a migráció.  Az utóbbi év során – amikor Szíriából és más konfliktus sújtotta területekről rekord számban érkeztek biztonságot keresve migránsok és menekültek – Magyarországnak nehéz döntéseket kellett meghoznia. Mint korábban már mondtam: minden szuverén államnak joga van megvédeni saját határait. Ugyanakkor a nemzetközi közösség tagjaként minden államnak alapvető kötelessége megsegíteni a biztonságot kereső menekülteket.”

„Folyamatosan hangsúlyozzuk: a migráció jelentette kihívásokra adott válaszoknak elsősorban az életmentésre és az emberi élet megóvására kell összpontosítaniuk, valamennyi migráns emberi jogainak tiszteletben tartása mellett, rendezett és humánus migrációs politika érvényre juttatásával.”

 

Ugyanakkor kis idővel ezután kijelentette azt is:
„Az imént szóltam a demokratikus eszményekről és a jogállamiság tiszteletben tartásáról.  Szeretném egészen világos módon elismerni, hogy az Egyesült Államok is szembesül kihívásokkal.  Mi, amerikaiak is tapasztaljuk – túlontúl gyakran is – saját hibáinkat, és azt, hogy nemzetként nem felelünk meg saját eszményeinknek, melyek pedig a legjobb énünket testesítenék meg.” 

 

Mivel Colleen Bell nem ismeri országunkat, nem ismeri történelmünket, Európában elfoglalt helyünkről fogalma sincs, viszont a sajátját igen, burkolt formában, tudat alatt, az Amerikai Egyesült Államokra tehette elkapkodó, sietve összecsapott bíráló kijelentéseit.  A furcsa az, hogy – vélhetően tapasztalatlanságának következményeként – nem is titkolta ezt, ugyanis bírálata után kijelentette „Mi, amerikaiak is tapasztaljuk – túlontúl gyakran is – saját hibáinkat”.

Colleen Bell akarva, akaratlan az európai migránsválság és Magyarország közbeiktatásával bírálta azt a több ezer kilométeres, öt-hatméteres kerítést, mely Amerika és Mexikó határán évek óta húzódik a Dél-Amerika felől jövő bevándorlás megfékezése céljából.

fal_usa_mexiko-1280x852.jpg

 

Érdemes megjegyezni, hogy a kínai nagy fal után a második leghosszabb építménye lehet az USA és Mexikó határán folyamatosan épülő, 3300 kilométer hosszúra tervezett, illetve a képen is láthatóan már megvalósult  4-5 méter magas fal. Anyaga többnyire beton alapba illesztett acél vagy egymás mellé helyezett acélelemek.

 

Hát nem tudom miként fog ez lecsapódni odaát.
Sajnálom Amerikát és természetesen Colleen Bell asszonyt is, ugyanis ilyen poszton ilyen kemény szavakat használni saját országának menekültpolitikájával szemben, még burkolt formában sem szerencsés.

 

helsinki_bizottsag.jpg

 

2004_gyurcsany.jpg

Igen, más megközelítése is lehet a tömeges bevándorlásnak, melyet a balliberális halmaz egyszerűen nem akar tudomásul venni. De nemhogy nem akar, a sakkjátszma taktikai lépéseinek előre történő lejátszására se képes, pedig a jó ellenzéki politikának ez lenne a lényege. 

A menekültek, mint szó vagy kifejezés arra utal, hogy valakik, valahonnan, valamiért elhagyják otthonukat. Ha azonban ez nem egy-két, alkalomszerű, vagy lokálisan kis területről történő távozás, hanem történetesen népvándorlásszerű, sőt a tudatlanok (sajnos) elképesztő naivitásának üzletszerű kihasználása, valakik által történő felbujtás eredményeként (érdemes lenne ennek is komolyan utána nézni!!!), akkor erősen más a helyzet.

És azért is más (kritikusabb) a helyzet, mert ha ettől lényegesebben kisebb méretű, de évtizedekig tartó bevándorlás társadalomra gyakorolt hatása a fejlett európai országokban már évekkel ezelőtt is súlyos gondokat okozott, akkor a mostani tömeges népvándorlásnak sokkal drasztikusabb hatása lesz. Ugyanis ez nem évekig tart, hanem hónapokra lerövidül. A lerövidült idő még súlyosabbá teszi a helyzetet, mert nincs idő a társadalomba való beilleszkedésre, ami maga után vonja a gyorsan kialakuló elégedetlenséget. Tovább súlyosbítja a helyzetet az adott ország nyelvének nem ismerete, az erős vallási (törzsi) szokás, a teljesen más életmód, melyet bizonyos esetekben nehezen lehet összeegyeztetni a Nyugat-európai kultúrával. Gond a szakképzettség hiánya, tán az olvasás, írás hiánya is fellelhető.

Vagyis az adott ország társadalom szerkezete olyan gyorsan megváltozik, hogy az kezelhetetlen lesz.

A népvándorlásszerű ország elhagyás okait is meg kellene vizsgálni, sőt az ottani állapotok kiváltó okait is meg kellene ismerni.

Ugyanis, ha ebbe fejlett vezető nagyhatalmak keze is benne van, akkor mindenkinek leesik a tantusz, hogy mi is valójában az ok.

Ha jóval korábbra, a hatvanas-hetvenes évekre megyünk vissza, akkor az afrikai törzsi villongásokat külső erők gerjesztették, hogy egyes országok függetlenné válásuk után, külső gazdasági erők le tudják fölözni az ásványkincsekben gazdag lelőhelyeket. A zavargásokra, a törzsi háborúkra álmegoldásokat javasló nagyhatalmak pedig újra hatalmat szereztek, de nem politikait, hanem fűalatti gazdaságit. Ebben bőven benne volt az USA is.

Így most se lennék meglepve, ha a most kirobbant népvándorlás ezzel, vagy párhuzamosan azzal van összefüggésben, hogy az USA, Európát gyengítő stratégiájának egyik elemét látjuk. Hisz, ha egy teljesen más kultúrájú embertömeg ellepi Európát, igen rövid idő alatt kritikus állapotokat idézhet elő, ami mondjuk ki őszintén, kedvez az USA-nak. Társadalmi, gazdasági, és amit teljesen el szeretnének a balliberális társaságok és velük együtt érzők titkolni, megnövekedett terrorista kockázatokat is gerjeszthetnek ezzel.

Ha ehhez hozzá vesszük az ukrán-orosz háborút, melynek gyújtópontja az ukrán puccs volt (USA segítséggel), illetve ennek kiteljesítése az Európai Unió felé. Gondolok itt a gazdasági szankciókra, miközben az USA áttételesen üzleteket bonyolít le. De a háború kiszélesítése a fegyverkezés kikényszerítésével is ide sorolható. Vagy ide sorolhatjuk az amerikai titkosszolgálat Kelet-európai országok belügyeibe való beavatkozását (kormánypuccsok: Csehország, Lengyelország és kísérletek: Magyarország, - Goodfriend akció -  minden esetben ok az "orosz kőolaj, orosz kereskedelmi kapcsolat", de leginkább az eltévelyedett országok visszaterelése az USA gyámsága alá). De még megdöbbentőbb, ha ide soroljuk azt is, hogy Svájc, amerikai nyomásra engedte el a frankot, nyomorba döntve milliókat, de csak azért, mert az amerikai befektetők egyáltalán nem nézték jó szemmel, hogy az euró árfolyamának dollárral szembeni csökkenése leértékelte a beruházásaikat, akkor csak a hülyének nem áll össze a kép.

 

Esti frissítés 19.38

Ha azt is figyelembe vesszük, hogy az elmúlt fél évben három Gripen "probléma" ütötte fel a fejét, gondolom a hadügy dolgozik az ügy kivizsgálásán, ami persze nemzetbiztonsági, titkosszolgálati feladat, melynek eredményét természetesen nem fogják az orrunkra kötni (ami így is van jól), de akkor lesz legérdekesebb az ügy, ha Európában más országoknál is pont ezekben az időkben fordult volna elő ilyen, vagy más természetű légtérvédelemmel összefüggő probléma. Érdekes lenne ezeknek is utána járni, hisz akkor túl azon, hogy nálunk nemzetbiztonsági kérdés, szerintem az érdekes egybeesések miatt összeurópai, vagy legalábbis az orosz-ukrán háború miatt Közép-európai védelmi kérdés is lehet. De az is, hogy "egyesek" pont erre játszanak és ezt szeretnék kikényszeríteni!

Ha ez felmerül, akkor viszont az is felmerülhet, hogy a légtér biztonságos őrzésének ürügyén, valakik szeretnének ebben a kérdésben "rendet tenni", jelen lenni. De kik?

Ha valamit kihagytam volna elnézést, de szerintem már ez is döbbenetes! Meg az is, hogy mindez egyszerre van jelen Európában!

 

Frissítés: július 5.

De nézzük "német szemmel" Európa lerohanását.

Moderner Krieg gegen Europa: US-Schiffe bringen Flüchtlingsmassen nach Europa

"A több tízezer menekült hátterében, akik évente Európába kerülnek, szervezett üzlet áll, minden menekültért 10.000 eurót kapnak. Az ebből származó hasznot csak a drogkereskedelemből származó haszon múlja felül. Vajon ki jut ezáltal pénzhez? Először azt kell megvizsgálnunk, melyik országokból származnak a menekültek. Leginkább azokból az országokból menekülnek, amelyeket az ún. Arab Tavasz döntött romlásba. Ott működik leginkább a menekültekre építő üzletág. Embereket toboroznak, csodás jövőt ígérnek nekik Európában, s mindezt a helyi sajtó is támogatja." (hirek.sk)

Hát lehet, hogy itt van a kutya elásva!

Cél, káoszt létrehozni Európában? Már most figyelni kellene erre!

Ehhez a témához kötődik még:
Horváth Csabával együtt az egész balliberális társaság meghülyült (frissítve) 
Alulinformáltak tüntetése (társasága)

Ha érdekesnek találta, ossza meg!

Fogalmazhattam volna másképp is, de az európai, és a magyarországi bevándorlási statisztikákat nézve, ettől finomabbra nem csiszolhattam volna a címet. Mindenki látja, mi történt eddig, hogy mi fog ezután történni csak sejteni lehet, de jó nem, az biztos.

Horváth Csaba Facebook-os bejegyzése, ami teljesen betakarja az egész MSZP-s garnitúrát, a párt sorozatos politikai bukásával összhangban, újabb nyílt politikai harakirit követett el, mellyel még mélyebbre ásta az amúgy is fejnélküli pártot.
Eddig se remekelt a garnitúra, de amit mostanában kommunikálnak a bevándorlás kapcsán, az minden eddigi pancserségüket felülmúl.
Azt értem, hogy a választások előtti hurráoptimizmussal mérhetetlenül felülértékelt párt kártyavárként való összeomlása évtizedekre visszavetette a társaság iránti bizalmat, dehogy erre még rá tudnak tenni egy lapáttal, arra már nem gondoltam.

Horváth Csaba Facebook bejegyzéséből idézve rögtön világos lesz mindenki számára, miért is ez a cím került az írás élére.

„Az MSZP levasfüggönyözte a Fidesz-székházat. Magyarország Szent István óta arra törekszik, hogy a szabadság és a nyitottság határozza meg a világát, és ebben példát kell mutatnia más országoknak is. A bevándorlás egy álprobléma, amit a Fidesz kreált, az igazi gondot ugyanis a magyarok kivándorlása jelenti.”

Horváth Csabának álprobléma a bevándorlás.

Horváth Csaba ezek szerint hülyeségi továbbképzésen volt, mert igaz, egész Európa arról beszél, hogy a bevándorlók egyre súlyosabb problémát jelentenek az EU-nak és nekünk is, de ezt Horváth Csaba még most is álproblémának titulálja.  A magyarok szabad munkaerő vándorlása pedig ha jó, ha nem, EU-s jogszabályba nem ütközik. Arról nem is beszélek, hogy maga Gyurcsány Ferenc miniszterelnöki pozíciójában, fenyegető szavakkal zavarta ki Magyarországról az embereket, melynek lelki hatását évekig nyögte, s nyögi még most is országunk. Semmivel se rosszabb ma, mint a gyurcsányi érában volt, sőt nagyságrendekkel jobb, de a hatás még mindig él. Röhej, de él.
Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy 2010 után Gyurcsány és Bajnai kormánypuccsok garmadát készítették elő, mellyel évekkel meghosszabbították a szerkezetátalakítás folyamatát, illetve ezzel tovább növelték, erősítették az „El lehet innen menni” Gyurcsány szlogent. 

De nézzük a mi Csabánk, pontosabban a fejnélküli MSZP Csabájának intenzív továbbképzésének eredményét:

„Azonban Magyarország nyugati határán is megjelenhet egy osztrák vasfüggöny es akár Nagy-Britannia is hazaküldhet többszázezer magyar állampolgárt.... ekkor veszne oda az elmúlt 25 év sok kivívott eredménye.”

Ennek alapján meg nyíltan beszélhetünk arról, hogy tényleg hülyeségi továbbképzésen volt a figura és tényleg igaz a cím. Horváth Csaba tényleg meghülyült. Sajnálom, mert egyik magyar állampolgárnak se kívánok ilyet, még úgymond az ellenségeimnek se, sőt neki se, de mindezek alapján nem gondolhat másra az ember csak erre.

Az EU-n belüli szabad munkaerő-vándorlást politikus létére, de tán a továbbképzésének hatására összekeverte az EU-n kívüli szakképzetlen bevándorlók áradatával. Ehhez szerintem a hülyeség mellett még pofa is kellett.

Az, hogy Horváth Csaba ilyen szerencsétlen helyzetbe került egy dolog, de az, hogy mellé állt az egész MSZP, az egyenlő a párt politikai harakirijével.

egymilliorajutomenedekkero_150618.jpg

 mfor.hu

Ha azt is figyelembe vesszük, hogy az Egyesült Királyságban már 2014-ben is óriási gondot jelentett a tömeges migráció, akkor Horváth Csabának és tán az egész balliberális társaságnak hosszú lejáratú hülyeségi kötvénye van, mert ennyi idő sem volt elég számukra, hogy felfogják, mi is történik ma hazánkban.

Egyesek persze bőségesen bevásároltak a hülyeségi kötvényekből, ugyanis Horváth Csaba mellett Bősz Anett az ízig-vérig liberális párt (Fodor Gábor féle semmitmondó tömörülés) ügyvivője "gyűlölet országának" nevezi hazánkat!

A többszörösen bukott Bokros Lajos is előkerült villájából - melyet gondolom kerítés vesz körül - és böffentett egyet: 

moma.jpg

Facebook bejegyzésével Eörsi Mátyás is bekerült a meghülyültek gyülekezetébe. A megbolondultak társaságába, oda, ahol a többszörösen bukott politikusok, aranyeres erőlködéssel nyögnek bornírt dolgokat. Kidagadt erekkel próbálnak a politikai terepen levegőhöz jutni, de nem megy nekik. Sőt ahogy telnek-múlnak az évek, egyre minimálisabb esély lesz erre. Már csak azért is, mert ezek a figurák elégtek, mint egy csillagszóró. Vége. Lassan eljutnak a megérdemelt helyükre.

Előkerült a "szuper agy" Fodor Gábor is, aki annyira tud mindent, hogy szinte semmit se!
Íme:

"Miközben a kormány milliárdos gyűlöletkapmányt folytat a bevándorlókkal szemben, 2015 első negyedévében összesen HARMINC ember kapott Magyarországon menekült státuszt. Az Orbán-kormány szerint ez a HARMINC menekült veszélyezteti a magyar emberek biztonságát, munkahelyeit és megélhetését."

Hát igen! Ennyire hülyegyerek lett Fodor Gábor is. Annyira hülye, fel sem fogja, - pedig ezerrel ontja a külföldi sajtó -  hogy a bevándorlókat vissza fogják toloncolni abba az országba, ahol az EU határát átlépték.

Osztrák kijelentés:
"Johanna Mikl-Leitner osztrák belügyminiszter és Wolfgang Taucher, az osztrák bevándorlási hivatal vezetője tegnap bejelentette, hogy a tárca felgyorsítja azon menekültek ügyének elbírálását, akik korábban egy másik európai uniós tagállamban már benyújtották menedékkérelmüket, s így a jelenlegi EU-szabályozás értelmében Ausztriában már nem jogosultak menedékjogot szerezni. Mikl-Leitner szerint a májusban regisztrált menedékkérők negyede már benyújtott kérelmet egy másik tagállamban, így oda akarják őket visszaküldeni."

Persze az RTL Klub Dariush példája (RTL híradó 2015. 06. 19.) csak erősíti a szabályt! Egy, kettő vagy több példa nem egyenlő ötvenezer illegális határátlépővel! Köszönjük RTL Klub, hogy a kivétellel erősítette a szabályt!

Mindezek mellett döbbenetes az is, hogy létezik egy nem is tudom milyen érzelmű társasági halmaz, melynek gondolatvilága, megegyezik a hülyeségi továbbképzésen átesett liberális politikusok gondolatvilágával.

Alulinformáltak tüntetése

Ez azért ijesztő!

Ossza meg a cikket, hogy minél többen lássák a valóságot!