Bajnai, a pénteki ultimátumszerű kijelentésével úgy tűnik, SZDSZ-es gengszter módszerrel ütné ki Mesterházyt. Az utóbbi nem engedte, hanem visszaütött. KO mindkét részről, győztes még nincs. Az ellenzék harca tehát tovább folytatódik, melyben egyértelművé vált, hogy a szocialista tábort az SZDSZ-es Bajnai szál mindenképp maga alá akarja gyűrni. Nincs pardon, meg elnézés. Baráti kéznyújtásuk is hóhér fejszeként csapna le. Mesterházy valamit sejthet, mert legjobb védekezés a támadás módszerét alkalmazva, balcsapottal válaszolt.

Szép kis meccs kezd kialakulni, csak nehogy bunda legyen belőle a végén. Ugyanis a politikai kommunikációjuk teljesen megegyezik. Akkor meg mi a megvakult francnak szórakoznak egymással? Tán előre marakodnak a hatalom koncáért? Köpnek bele, mi az emberek érdeke. Szegény vörös csillaggal, meg a Munka Érdemrend ezüst, arany, gyémánt, satöbbi fokozatának kitüntetettjei, a csóró, - szocialista érában - munkába belerokkant jóemberek meg csak néznek, mint a moziban. Mi a fene folyik itt? Mi ez a színjáték? Kiért harcolnak egyáltalán?

Valljuk be mindkettő ügyeskedő kalandor. Ezeket látván a libaügyön kívül hirtelen csak a lőre, az olajseft, no meg a Bajnai papa Bécsig jutó gabona biznisze jut eszembe, semmi más.

De evezzünk barátságosabb vizekre, Joseph Williams-Peter Friestedt: Swear Your Love dalával, és a Bendecz dűlő kétezres, hatputtonyos hat fokra lehűtött Patricius Tokaji Aszú borával. Én inkább ezekre esküszöm.

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr315474556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása