"Összesen bruttó 324,2 millió forintot keresett hatéves pályafutása során Karvalits Ferenc, a Magyar Nemzeti Banki volt alelnöke, Szelényi Zsuzsa Együtt-alapító férje – derítette ki a PestiSrácok.hu a jegybankhoz benyújtott közérdekű adatigénylés és az Országgyűlés archívuma segítségével. Karvalits a 2010-es kormányváltásig mesés bónuszokban részesült, ebben az időben havi bruttó jövedelme elérte a 6,4 millió forintot."

Egyébként fölöttébb meglepő, hogy a vagyonbevallásuk szerint a jegybanki évek alatt semmivel sem bővül vagyonuk. A legutolsó vagyonbevallásuk se tartalmazza a meglehetősen nagy összegű juttatásokat. 

"Mindvégig csak a korosodó Citroent és az öreg Opel Astrát, továbbá a 180 négyzetméteres lakást és a vidéki présházat birtokolták, miközben néhány millió forintra rúgó megtakarításaik még csökkentek is."

De akkor hol van?

a_par.png

Ön szerint korrekt, hogy ezek a tételek nem szerepelnek a vagyonbevallásukban?

Ön mikor keresett ennyi munkával ilyen summás összeget?
Egyáltalán fog?

SZAVAZZON!

Ha már szavazással véleményt nyilvánított, kérem ossza is meg a cikket.

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr697264695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása