Tóbiás Józsefnek az MSZP elnök-frakcióvezetőjének több mint 5 év kellett ahhoz, hogy kinyilatkozza, miért váltották le a Gyurcsány-Bajnai kormányt!

 tobias-e1395831601147-1024x576.jpg

 

A kormánynak az a dolga, hogy a népet szolgálja, a népnek pedig az, hogy leváltsa a kormányt, ha nem így tesz – mondta Tóbiás József a Budai Várban, Táncsics Mihály egykori börtöne előtt. (2016. március 13.)

Tóbiás reakcióidejének hosszúsága Guinness-rekordot döntött!

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr328475222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila752 2016.03.15. 17:03:24

Mi mindig is mondtuk, hogy a kormány akkor jó, ha a NÉPAKARATOT teljesíti, nem önfejű, mint a gyurcsány banda. Úgyhogy ne is számítsanak kormányzásra. Mostmár kár gondolkozni ezen. Eső után köpönyeg. Szokták mondani. NINCS VISSZAÚT!!! Nekik VÉGLEG befellegzett. :)

Attila752 2016.03.15. 17:09:48

Apropó még valami. Oszt most nem azt teszik ahol vannak? Nem egy francot! Átkottuk a percet, amikor a dk, és társai a kerület vezetésébe kerültek! Nem méltók a XV. kerület vezetésére se. Nemhogy kormányzásra! Ha rájuk hagyjuk, megszüntették volna kedvenc villamosunkat. De ráfáztak. A villamosunk maradt, és maradni is fog. Ellenben ha mégegyszer megpróbálják megszüntetni a 12-es villamost, azt már nem ússzák meg! Akkor szedhetik a sátorfájukat az egész kibaszott hajdu banda dk-stól mindenestől, és csak a Fidesz-KDNP maradhat a kerületben. Ha mégegyszer megpróbálják a villamosunkat megszüntetni! Felfogták? Jegyezzék fel jól. Még egy próbálkozás, és VÉGÜK! Akármit mondanak!!! Ugyan akkor követeljük a villamos levitelét a Lehel Térre! Mivel a Lehel Tér eredetileg a 12-es villamos végállomása! A 14-es ellopta tőle, de KÖVETELJÜK VISSZA A 12-ES VILLAMOS LEHEL TÉRI MEGÁLLÓJÁT! Ha nem teljesítik, akkor mehetnek 18-ba ahova akarnak, AKKOR SE LESZNEK MEGVÁLASZTVA!!!! Ez VÉGLEGES!!!
süti beállítások módosítása