A mérhetetlenül aljas politikai nyomásgyakorlás után, amit műveltek a román-magyaron Bucarestben, most egy pancser román-török meccs után, - ami bebizonyította valós helyüket a foci rangsorában - újabb pofátlan húzásra adták fejüket a románok.

A vezető román sportlap, a Pro Sport „Hollandia, segítség!” címmel jelent meg szerda reggel. A románok nem titkolt szándékkal azért szellőztetik meg „fűalatti” lobbizásukat a hollandok felé, hogy minél erőteljesebb hatással legyenek a holland szövetségre. A Pro Sport szerint a következő hónapra Románia narancssárgába öltözik és Hollandiának szurkol majd.

Ahogy a románokat ismerem, lesz ott más is, mint ahogy a román magyaron is volt.

E mellett Piturca a román tréner, eszeveszett dühében gyanúsnak tartja a magyar-észt 5-1-es végeredményt. Ezt úton-útfélen hangoztatja is. Véleménye az, hogy nem tiszta körülmények között zajlott a mérkőzés.

Őrültek!

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr305508009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása