Hallgatom Gyurcsányt, meg Mesterházyt, de ott a képben Bajnai is. Nyomják az SMS-eket, próbálják egymást meggyőzni az összefogásról. A három nagy mogul, akik képtelenek önmaguk jelleméből kilépni. Öregapán mondta, hogy a fiatal csikót lehet jól tanítani. Vagyis a vén rókák, mint politikusok képtelenek megegyezni abban, hogy ki üljön a trónra. Mind a háromnak igen erős ambíciója van a kormányrúd megfogására. 

Gyurcsány és a DK

Gyurcsány azzal az igen pici támogatottságával, amivel most bír próbál reflektorfényben maradni. Persze a közelgő DK kongresszusra (október 12.) kell a propaganda, ami 7-10%-ra teszi a támogatottságát. Hát szó szerint röhögnöm kell, ugyanis szeptember elején még csak 2-3%-on állt. Lehet, hogy a radikális baloldal odadörgölődzése miatt valamicskét nőtt, de ennyit?

Gyurcsány az a figura, aki képes csípőből hazudni, tehát eme „pici” szépítés a támogatottságát nézve neki belefér.

Küldi az SMS-eket, meg szenvedélyesen magyaráz a rádióban, de terv nuku! Csak a mostani kormány leváltása érdekli, semmi más. Az emberek meg egyszerű mondatokból értenek. Leváltani! De mi lenne azután, csak sejteni lehet. Megfélemlítés, kizsákmányolás.
Most is csak a kampányra kitervelt és megjátszott lelki fröccsök mennek, meg az összefogásra való buzdítás, amit állítólag a nép ugyan olyan szenvedélyesen kér, mint ahogy Gyurcsány kampányol, de tervük az nincs.

Vélemények:

Nehéz az élet, de nehéz volt 10 évvel ezelőtt is. A pártok összefogása a végén mindig a koncért való marakodásba fulladt. Ez nem kell az országnak. Ha marakodnak, azzal csak telik az idő és nincs előrehaladás. 55 éves vagyok, nem tudok várni. (László) 

Szeretem Gyurcsány hevességét. Nézve a baloldal erős pártjait, nem illik bele. Neki egyedül kell vinni a DK-t. Ő egy különc. Baj lesz, ha társul. (Judit)

A jó …….. anyját neki. Húzzon el a francba. Ájtatoskodik, meg heveskedik, de mi nem felejtünk. Szemtelen, pimasz. Ez nem politikus, hanem ripacs. (Lajos)

Mi Gyurcsánnyal vagyunk. Már csak brahiból is. Mindig meghallgatjuk a beszédét. Csak úgy, minden politikai szándék nélkül. Filozófiát szeretnénk tanulni. Érdekes, hogy a cél érdekében mi mindenre képes. Van benne valami ördögi és félelmet keltő. Ez adja az izgalmat. (Kitty)

 Kitty jól mondja. Nehéz lehet vele együtt dolgozni. Fura figura, de ennyi. (Laura)

 Megjött az ország belőle. Javaslom mindenkinek, tekintsen vissza a gyurcsányi érára. Elképesztő, milyen dilettáns a politikához. Szónokolni, másokat becsapni van esze, de csak ennyi. Nem kell még egyszer Gyurcsány rezsimje. (István)

 Már bocsánat, de honnan szalajtották? Egy beteg ember. Sokat néztem nyilatkozatait, még amikor miniszterelnök is volt. Színészkedik. Látszik rajta, hogy az ország vezetéséhez nem ért. Meggyőződésem, betegesen örül annak, hogy sok millió embert megnyerő beszédével átverhet. Csak figyelni kell az arcát. Ez az ember súlyos a társadalom számára. Meg a politikusokra is. (Péter)

 Én szeretem Gyurcsány Ferencet. Ő az én emberem. Kedves, sért az emberek nyelvén. Rengeteget tett az elmúlt négy évben az országért. (Ági)

Pfuj! Ennyi. (Miklós)

Az, hogy ez a szerencsétlen bele hülyült a hatalomvágyba és a pénz éhségbe, valamint az Orbán iránti gyűlöletbe, az még rendben van. De, hogy annyi követője van azt már nehezebben értem. Nem látják, hogy ez az ember beteg! (József)

Megdöbbentő ilyet hallani, hogy ez "rendben volt". (szobordöntés műsor) Valami új nevet kellene keresni a pártodnak. Az a kisebbik probléma, hogy ez nem koalíció. A nagyobbik baj, hogy nem demokratikus. (Tibor)

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr185556619

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.10.08. 12:52:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2013.10.09. 17:59:10

Böszmének azért kell a hatalom hogy pofázhasson,vegyen inkább magához pár kóbor ebet!
süti beállítások módosítása