Nézem az Összefogás kampányát, ahol valami rendszert feltételezve, elvileg mindenki maga intézi a sorsát. Állítólag így állapodtak meg. E helyett van egy előretolt Gyurcsány, és hogy lássák az emberek az erejét, újabb csontvázat dobtak be a közösbe. Nincs logikája, meg értelme se, de ez van.
Az Összefogás haldokló testét próbálják Bokros Lajos politikai kalandorral erősíteni. Ez olyan, mint sivatagba homokot vinni. De ők tudják.

Azt akarják elhitetni az emberekkel, hogy ez az összevalami egyre erősebb. Én meg rögtön a fordítottjára gondoltam. Bokros eddig csak kritizálta a társaságot, most meg a halottnak ad a halott egy csókot. Szép!

Bokros Lajos volt már MSZP képviselő (1990). A Horn (MSZP-s) kormány idején, csomagjával tönkre vágta az embereket (1995). Az MSZP tiszteletbeli elnöke (1996). 2009-ben az SZDSZ miniszterelnök jelöltje. Négy évvel ezelőtt átlibbent az MDF-hez (2010). Az EU Parlamentben jobboldaliként (!) szólalt fel. Most a MOMA színeiben, külsőként támogatja a lassan ultra radikális baloldali, gyurcsányista Összefogást! Igen is, meg nem is, ott is van, meg nem is.

Jó reggelt Bokros úr! Ön most az MSZP, SZDSZ, az MDF, MOMA, vagy a haldokló Összefogás értékrendjét képviseli?
Honnan is beszél most Bokros úr? Ön jelenleg, ebben a pillanatban, a választásokig, az érdeke érvényesítéséig, egy hónapig kiféle, miféle és egyáltalán?

Egy ember ennyi párthoz csapódjon, az már Guinness Rekord, de leginkább a hiteltelenség példaképe, egy levitézlett kalandor!
Vegye már észre!

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr85822533

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jön Bokros, a kalandor 2014.02.21. 14:52:01

Jó reggelt Bokros úr! Ön most az MSZP, SZDSZ, az MDF, MOMA, vagy a haldokló Összefogás értékrendjét képviseli?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása