Mesterházy lemondott.
Mindenről. Hirtelen.
Az MSZP-nek meg vége!

Egy ilyen mélyrepülés után a hirtelen összerántott hétvégi dzsemborinak annyi értelme van, mint halottnak csókot adni. Az igazi csatározások ugyanis a háttérben folynak. Nemcsak az MSZP háza táján, hanem úgy globalice a baloldalon.
Mesterházy nem bírta. Megfenyegették, nyomást gyakoroltak rá, vagy úgy gondolta, eleget tud ő is az ellenfeleiről és ez később  - a mostani megbuktatása után - akár ütőkártya is lehet a kezében? Nem tudni.

Eddig "hősiesen" védekezett, majd hirtelen megváltozott minden. Mesterházy egy csapásra megnyitotta maga alatt a talajt és eltűnt!

Vagy róla tudnak valamit és ezt úgy Gyurcsányos módon közölték vele? Ezért ez a nagy sietség?

A feltételezések tárháza kerülhet felszínre, amibe persze a bukás is beletartozik. Az a bukás, amiből jókora részt harapott ki magának Gyurcsány és Bajnai! Lényeges momentum ez, de sokan átlépnek rajta.

Mesterházy kierőltetett megbuktatása azonban előhozhat némi szennyest akár taktikai okokból is. Ha Gyurcsány képes volt többször utalni sötét ügyekre, csak azért, hogy az MSZP-t gyengítse, Mesterházy is előléphet ezzel a kártyával. Ha tökös legény, vagy ember a gáton, akkor az MSZP érdekét, valódi értékrendjét szem előtt tartva, minden eszközt bevet a dilettánsok, a radikális gyurcsányista liberális eszmék távoltartása érdekében. Ez akár nemzeti érdek is lehetne.

Ha nyuszi, akkor a megbuktatása után, még ki is „belezhetik”.

A következő hónapokban, könyörtelen játszma szemtanúi lehetünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr156234553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása