A totálisan megtépázott baloldal még fel sem kelt a KO-t érő választási vereségeiből, mert úgy félig fekve, kómás állapotban, továbbra is fenyegeti a győztest, és tesz egyre több helyen, a múltra kísértetiesen hasonlító, hátborzongató kijelentéseket.
Valami itt nincs rendben! Valami elszakadt a baloldalon.
A baloldal rothadásának vagyunk szemtanúi, amit most már látunk, hogy külső pénzügyi hatalmak által megvett magyarnak mondott baloldali, liberális politikai őrültek, szélhámosok irányítanak. 

De nézzük az ördög munkáját, az elmúlt hónapokra és évekre is visszatekintve, mert megdöbbentő dolgokra bukkanhatunk.

Az országgyűlési választások után Szigetvári Viktor, parlamenten kívüli eszközökkel kívánja az Együtt-PM politikai erejét megerősíteni.
Olvasva az MTI-hez eljuttatott közleményét, felsejlett a 2011. júliusi interjúban tett kijelentése, és az azutáni Magyarország ellen indított külföldi támadások sorozata, melyek beszédével kísérteties összhangot mutattak.

Gyurcsány Ferenc kormánybuktatással fenyegetőzött.
A választók akaratát pedig súlyos tévedésnek nevezte.

Mesterházy politikai malőrje, inkorrektsége, hogy nem gratulált a győztesnek, külföldön is megbotránkozást okozott. Nem tudom mit lát, de szemrebbenés nélkül jelentette ki, hogy a jobboldal 2/3-os kormányon maradása után is az országban, kormányváltó hangulat uralkodik. (így az EU választás után erre nem lehet mit mondani)

Szanyi Tibor MSZP-s figura is kifordult önmagából, mert az ATV Egyenes Beszéd című műsorban háromszor is náci sasnak nevezte Orbán Viktor miniszterelnököt. Kálmán Olga berekesztette a műsort!

Egyedül Bajnain látszott némi önuralom, de tudjuk, hogy nála ez álca. Beszédében a választások tisztaságát kérdőjelezte meg. (Bilderberg-csoport!)

Ha ehhez hozzátesszük kampányuk kritikán aluli hangvételét, a tutira nyerő szlogenek garmadát melynek, valljuk be őszintén, köze nem volt a valósághoz, akkor megállapíthatjuk, hogy valami nincs rendben a baloldallal.
Valami nagyon nincs rendben.

 

De nézzük mit mondott az országgyűlési választási bukásuk után Szigetvári Viktor:

2014.04.08.
Szigetvári Viktor az Együtt-PM társelnöke kedd reggel az MTI-hez eljuttatott közleményében írta:
 „A legvalószínűbb, hogy az Együtt-PM önálló frakció nélkül, alapvetően a parlamenten kívüli eszközök használatával fog hozzá ahhoz, hogy eredeti politikai célkitűzését, a korszakváltást megvalósítsa Magyarországon”  (Bilderberg-csoport)

Mire gondolhatott Szigetvári akkor, amikor a „parlamenten kívüli eszközök” használatáról beszélt?
Politikai obstrukcióra? Vagy valami másra?

Érdemes ezután azt is felidézni, hogy 2011. júliusában egy interjúban, Szigetvári hogyan képzelte el Bajnai Gordon hatalomra kerülését! 2011. júliusában, akkor, amikor Orbán Viktor 2/3-os kormánya irányította Magyarországot. 

2011. júliusa
 „mozgalmi háttér nélkül rendkívül nehéz demokratikus magyarországi választásokon többségi kormányzás helyzetébe kerülni. Kivéve, ha egyetlen pillanat alatt omlik össze a most épülő, túlideoligizált fideszes világ, – ez utóbbit persze nem kívánom az országnak – és egy széles választói közeg végleges válságkezelőként Gordonban találja meg a választ. Egy ilyen helyzetre biztosan alkalmas volna.”

Mit is mond? Ő jelenti ki, hogy mozgalmi háttér nélkül demokratikus választásokon nem lehet - nehéz - többségi kormányzás helyzetébe kerülniük. Kivéve, ha a hatalmon lévő egyetlen pillanat alatt omlik össze. Ezt parlamentáris eszközökkel - mármint a magyar parlamentben - nem lehet kivitelezni.
A külföldi - nem parlamentáris - eszköz pedig, pénzügyi támadások és leminősítések. Ha viszont ez bekövetkezik, akkor ez a helyzet lesz alkalmas arra, hogy Bajnai újra, - válságkezelőként - miniszterelnöki székbe üljön. 

Megdöbbentő kijelentések. 

 

Ennek tudatában nézzük, mi történt 2011. év végétől Magyarországon.

Nem nehéz összerakni a képet, melyben az rajzolódik ki, hogy a magyar baloldal, külföldi pénzügyi erők segítségével meg akarták dönteni a magyar kormányt! Szigetvári az interjúban gyakorlatilag erre utalt!

LEM 1.png

LEM 2.pngLEM 3.pngMintha Szigetvári jóslata igazolódna be!


Olli Rehn EU pénzügyi biztosa ezekben az időkben ott tett keresztbe Magyarországnak, ahol tudott.
OLLI Rehn.png
Biztos mindenki emlékszik ezekre az időszakokra. Ekkor kezdődtek az IMF tárgyalások huzavonái, ahol a Nemzetközi Valutaalap újabb megszorításokat akart egyezkedésként hazánkra kényszeríteni. Olli Rehn ebben a játszmában, az IMF partnere volt. A bankok is reagáltak, a forintot a mélybe taszították.

Persze az MSZP elnöke is benne volt a sötét ügyekben, mert mit tesz Mesterházy Attila a külföldi támadások során a parlamentben? Korántsem támogatásáról biztosította az Orbán-kormányt, hanem mintha a kormánybuktatás további pontját léptette volna életbe, konstruktív bizalmatlansági indítványt követelt. 

Konstruktív.png

A leminősítésekre hivatkozva Mesterházy a következőket jelentette ki: "Fidesz-frakció konstruktív bizalmatlansági indítvánnyal válasszon új miniszterelnököt és új kormányt". Taktikájuk szerint, ettől már csak egy lépés lett volna a totális kormánybuktatás, hisz ha ez bekövetkezett volna, a hitelminősítők és a bankok csődbe vitték volna az országot.

De nem következett be!

Matolcsy és Orbán ügyesen taktikázott. Jött a társadalmi megmozdulás, a Békemenet, mely több százezres tömege értésére adta külföldnek, hogy kiáll a magyar kormány politikája mellett. Az erők visszavonulót fújtak!

 

Így utólag összerakva is hátborzongató olvasni.

 

De ezt is túl lehet szárnyalni, mert 2011, és 2014-ben megjelenő két könyv döbbenetesen írja le regény, az utóbbi fikcióként, az igazságot.

 

Frei Tamás: A bankár, illetve Wiedermann Helga: Sakk és póker című könyve.

Frei érdekes módon 2011 novemberében (ugye figyelik az évet!) regényt jelentet meg, mely különös témában, Magyarország államcsődjének árnyékát vetíti elénk. Ebben néhány bankár padlóra küldi Magyarországot. A hogyan is benne van, melynek egyik része a durva leminősítés. Mikor jelenik meg a könyv? 2011. novemberében, akkor, amikor hasonló elvekkel elindulnak hazánk ellen első támadásként a leminősítések. Ördögi!

Wiedermann memoár szerint - 2014. márciusában megjelent könyv - komoly nemzetközi koalíció állt össze Orbán Viktor megbuktatására, amiben nemcsak bankárok, de Olli Rehn, amerikai alapítványok, a Clinton család, sőt, Soros György is részt vett így vagy úgy. - hvg.hu

Könyvek.png

A múlt hátborzongató valósága után térjünk vissza a jelenbe.

A baloldal, az országgyűlési választásokon elszenvedett veresége után sem vett vissza arrogáns viselkedéséből. Kommunikációjukban továbbra is a gyűlölködés és a megosztópolitika eszközét használják, sőt utalásokat tesznek arra, hogy mi vár a jobboldalra.

Egyesek kormánybuktatással is fenyegettek.
Jó hallották, vagy olvasták kormánybuktatással! A romjaiban lévő baloldal elképesztő nyilatkozatai, valami jövőbeli eseményt sejtetnek.

 

Össze se tudta szedni magát a baloldal, úgy ziláltan, nyekeregve vágott neki az EU-s választásoknak. Az új variációs különindulás újabb bukást eredményezett.

Egyesek örömtáncot jártak a semmire, mások eltűntek a süllyesztőben. Gyurcsányra és Mesterházyra gondolok. Az előbbi örült annak a koszos 9,75%-nak, amit kizárólag a "haverok" hoztak össze neki.  226 ezer szavazattal, mert ennyit sikerült országosan összekaparnia, szerintem nem fog messzire menni.
Persze agytekervényeinek zsibongása már az MSZP garnitúrájának felzabálása felé mozgatja, mert mindenki tudja, hogy a másik - Mesterházy - nem önszántából dobta be néhány napja a törölközőt, hanem ebben nyakig benne volt és van ő is. 

De nézzük a harmadik jómadarat Bajnai Gordont, akik épp most szívja magába a Bilderberg-csoport okító tanácsait. Csak emlékezzünk rá, ő volt az, aki a Bilderberg-csoport előző összejövetelén javasolt politikai támadásokkal kampányolt az áprilisi választásokra.
Kevésbé konfrontálódó. Egyszerűen sumák!

A háromból már egy kiesett! Ki lesz a következő, mert csak egy maradhat!

A cél, Magyarország újbóli gyámság alá helyezése?

Az alábbi, MNO által összegyűjtött, Bajnai és szövetségesei által már-már sátáni módon mormolt, Orbán és rendszere meg fog bukni variációk pedig e társaság rendszerellenes munkájának eltökéltségét jelzi.

(MNO videó)

 Frissítés: 2014. október - november.

Az önkormányzati választásokon is kétharmadszerű, vagyis elsöprő győzelmet aratott a jobboldal. A baloldal is sikerként könyveli el a semmit! Érdekes megközelítés, de tőlük már megszokhattuk a realitások nélküli kommunikációt!

Azonban Amerika, kormány elleni puccskísérlete, a kitiltottak kálváriájára gondolok, illetve a norvég követség nagyasszonyának zsaroló kijelentése, mely alapján ha a kormány nem engedi az Ökotárs Alapítványt dolgozni, - mely ellen a KEHI sikkasztás gyanújával eljárást indított, akkor befagyasztják a norvég pénzeket, mind-mind egy ördögi terv része lehet.
Csak nézzék meg újra e cikk első videóját, (2014 április) mely a kormánybuktatásról, (puccs), illetve a társadalmi szervezetek akcióiról is szól! Mintha Gyurcsány és Szigetvári már akkor tudhatott a most bekövetkezett külföldi támadásokról! Tényleg ördögi!

Ajánld az írást, szólj másoknak is, vagy tedd fel megosztással a Facebookodra. Ha nem, akkor kommentben írd meg véleményed! Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr935986654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurka Kolbász 2014.11.08. 08:02:54

Mennyit fizetnek a kommunista tartótisztjeid ezért a hazugságpropagandáért?
süti beállítások módosítása