André Goodfriend amerikai ügyvivőnek kitiltási akciója megcsúszott. Egyre inkább nincs összhangban az állítólagos tényekkel. A háttérben playback, de André valahogy nem érzi a ritmust. Kiáll és mondja, majd teljesen belekeveredik.

El akarja hitetni a magyarral, hogy ő meg a háttere, már jó ideje figyeli az itteni helyzetet. Azért állt ki, hogy elmondja. Mondja, de senki se érti. 

Belekeveredett, megcsúszott, mint a műkörmös!

André, azért elmondom Neked, Istvánt sokkal többre becsülöm!

"három multi a hatalmas összegű visszaigényelt ÁFA és a beszállítói láncuk kockázata miatt került a NAV látókörébe, miközben Horváth András volt NAV-tisztviselő és az amerikai ügyvivő azt az ellenkező látszatot kelti, mintha a Bunge nevű gabona- és étolajcéget érte volna jelentős kár, vagy zsarolási kísérlet."

"az amerikai Bunge csak 2011-ben tette szóvá a NAV-nál a magyarországi áfacsalásokat, éppen azután, hogy a fordított áfafizetés lehetőségével a magyar kormány bezárta az adócsalói kiskaput." 
(pestisrácok)

André Googfriend! Miért vállal el ilyen kétes munkát? Mi önnek az eredeti foglalkozása?

Frissítés 2014.10.30.
Botka László (MSZP) "várában" is gyanúsítanak egy házaspárt az áfacsalással. A szegedi pár, lazán zsebre vágta a több száz milliárdos forgalom, forgalmi adóját!
Egyedül?
Ki állhat a háttérben?
Állítólag az áfacsalásban, Simon Gábor környezetében lévő személyek is érintettek lehetnek! 
Welsz Tamásnak voltak kapcsolatai!

Frissítés 2014.10.31.

Goodfriend USA ügyvivő eddigi tevékenysége kísértetiesen hasonlít a következőkre!

"Korrupciós botrányra hivatkozva, gyakorlatilag puccsal buktatták meg a cseh kormányt, méghozzá amerikai megrendelésre, mert Prága megpróbálta megakadályozni Washington befolyásszerzését az országban, többek között azzal, hogy nem engedte verseny nélkül nyerni a silány amerikai pályázatot egy atomerőmű-bővítési tenderen – emlékezett vissza a tavalyi történésekre Petr Necas akkori kormányfő szóvivője" (MNO)

Ott és akkor a következő vádakat termelte ki Washington.

"A hivatalos média úgy mutatta be kormányunk bukását, mint a miniszterelnök és a hivatalát vezető asszony, Jana Nagyová viszonyának következményét..." (MNO)

Ám a vizsgálatok nem hoztak eredmény, viszont a cseh kormányt sikerült megbuktatni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr586845519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csabáné Pálfi 2015.01.05. 09:13:28

Horváth András a Figyelőben azt nyilatkozta, hogy a Bunge is sáros.

Lajos László Fekete 2015.01.10. 19:36:41

Az amerikai követségi "megbízott urat " figyelmeztetni kellene ! Szorítkozzon a jövőben kizárólag diplomáciai ügyek intézésére . Magyarország belpolitikai ügyeibe ne avatkozzon bele sem közvetve sem közvetlenül! Attól függetlenül,hogy ő egy világhatalom polgára itt egy idegen és ha neki nincsen ínyére az itteni helyzet. Akkor az Ausztrál példát figyelembe véve élhet az országunk ELHAGYÁSÁNAK jogával !

Lajos László Fekete 2015.01.10. 19:49:19

Egyébként az Ő országában is lennének bőven gyanús ügyek amiket vizsgálgathatna .Úgy a korrupció a kábítószer és a fegyvercsempészet a politikusokat ért gyilkosságok amik titkosítva lettek 100 évekre .Ezek mind /felderítésre / várnak mert ezekről mélyen hallgatnak a világsajtó is érdeklődéssel fordulna az újabb hírek felé amivel adósak a közvéleménynek ! Ez a "kis Magyarország " nem lehet olyan fontos tényező hogy ennyit foglalkozzanak vele ! Vagy valakiknek nagyon fontos ez a terület ?!
süti beállítások módosítása