Az amerikai kormány internetadót vezethet be!

A hír 2,16 percnél hallható!

Azért érdekes ez a hír, mert André Goodfriend mélyen hallgatott arról, hogy kenyéradó gazdája, az amerikai törvényhozás is tervezett, sőt a hónapokban kerül a döntéshozók elé az internetadó kérdése. Hazánkban viszont mint amerikai ügyvivő - még akkor is, ha ő magánemberként mondta - részt vett Budapesten az "internetadó" tüntetésén.  

Ha az amerikai tervezet tényleg létezik, akkor Goodfriend rohanjon haza, hergeljen fel némi korrupciós váddal tömegeket, akik demokrácia elleni támadást vélve internetadós, majd kormányellenes tüntetéssel reagálnak a hírre.
Goodfriend hazánkbéli mandátuma úgy is lejár, így nagy erővel dobhatja be magát az amerikai tüntetés előkészítésébe. 

Netadó.jpg

A történet érdekessége, hogy a cikk szeptember 11-én jelent meg az amerikai lapban. Azóta egyetlen egy tüntetés se volt az államokban!
Goodfriend, neked mi erről a véleményed?

Vagy úgy általában, a magyar tüntetőknél ez nem üti ki a biztosítékot? Jó lenne, ha nyugodtan végig gondolnák a most zajló eseményeket.

A pontosítás miatt!

"Az Egyesült Államokban még 1998-ban például bevezettek egy olyan törvényt (Internet Tax Freedom Act), mely megtiltja a szövetségi, az állami és a helyi kormányzatoknak, hogy megadóztassák az internethez való hozzáférést. A Bill Clinton elnöksége alatt született törvény célja, hogy támogassa és megőrizze a kereskedelmi, az oktatási és az információs potenciálját a világhálónak. Az amerikai jogszabály érvényességét eddig négyszer hosszabbították meg, legutóbb szeptemberben Barack Obama tolta ki a moratóriumot 2014 december 11.-éig."
(origo)

A moratórium szeptemberben, december 11-ig lett meghosszabbítva!
Érdekes, hogy a törvényt négyszer hosszabbították meg! Legutóbb három hónappal tolták ki az érvényességét.

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr226853699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2014.11.02. 09:16:32

hírtv? Muhaha! Tanuljanak meg a tévénél angolul!

Hát ezt beszoptad! Nem mondom meg miért, járjál utána! Azért kíváncsi vagyok a helyesbítésről is fogsz-e egy blogot írni?

kop15 2014.11.03. 20:30:45

Ha valaki érti, csak akkor érdemes elolvasni!

A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM HB), Magyarország vezető távközlési szolgáltatójának 2014. II. negyedévi pénzügyi eredményének egyes elemei:

Bevétel: 151,8 milliárd forint
EBITDA: 49,6 milliárd forint

EBITDA fogalma: pénzügyi műveletek, adózás és amortizáció előtti eredmény. Megmutatja, hogy milyen a cég üzleti eredményessége!

Ebből az internet csak több lehet, mert jóval nagyobb az EBITDA értéke!
süti beállítások módosítása