Sonyó 2014.12.13. 08:47

Csak mondom!

Szeretném emlékeztetni az amerikai ügyvivőt, hogy országát Európából fedezték fel. Magyarország pedig Európa történelmi része. Elválaszthatatlan része.

Érdemes lenne ezt lassan előtérbe helyezni.

Ha az ezeréves államiságunkat nézzük, Goodfriendnek, meg persze az USA-nak is lenne mit tanulni tőlünk, ugyanis Amerika e tekintetben igen gyér tapasztalatokkal rendelkezik. Ha pedig azt is megvizsgáljuk, hogy a gyarmatosítástól kezdve az őslakosságuk, milyen változásokon mentek keresztül, akkor még az általuk hőn hangoztatott demokráciából is nullára vizsgáztak.

Hát kedves Goodfriend, ezekkel a háta mögött óvatosabb duhajkodásra inteném. 

Szóljon hozzá, vagy ossza meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr486979319

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csak mondom! 2014.12.13. 15:13:01

Ha az ezeréves államiságunkat nézzük, Goodfriendnek, meg persze az USA-nak is lenne mit tanulni tőlünk, ugyanis Amerika e tekintetben igen gyér tapasztalatokkal rendelkezik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kop15 2014.12.13. 18:54:04

Kitiltani ezt a szemetet!
süti beállítások módosítása