Nekem az a gyanúm, hogy az orosz - amerikai geopolitikai konfliktusába Magyarországot, vagy leginkább a magyar kormányt, ilyen brutális módon a baloldal hathatós támogatásával keverték bele.
Lehet, hogy Amerika, a baloldal "kérésére" készített elő egy olyan akciót, mellyel ha belső támogatást kap, akkor két legyet üthet egy csapásra. Megbuktathatja a kormányt, illetve a liberális baloldal térnyerésével a saját gazdasági és politikai érdekérvényesítését is megerősítheti hazánkban.
A liberális baloldalnak kapóra jött az orosz-amerikai vita, vagy az EU-USA vita, - a szabad kereskedelmi egyezmény háttérharca, mert ez is benne lehet a dologban - melyet meglovagolva segítséget kínálhatott fel az amerikaiaknak. A segítség pedig vélhetően nem volt más, mint a belső zavargások kivitelezése. Ehhez kellett Goodrfiend kitiltási akciója, az Ökotárs Alapítvány által finanszírozott társadalmi megmozdulásnak álcázott tüntetéssorozat, a baloldali aktivisták szervezőmunkája és természetesen a liberális és baloldali pártok kommunikációs nyomásgyakorlása. 
Ez lett volna a terv?   

Ugyanis Amerika puccskísérlete, kitiltottak és a korrupció aljas vádja a magyar kormány ellen, a norvég követség nagyasszonyának zsaroló kijelentése, mely alapján ha a kormány nem engedi az Ökotárs Alapítványt dolgozni, - mely ellen a KEHI sikkasztás gyanújával eljárást indított - akkor befagyasztják a norvég pénzeket, mind-mind egy ördögi terv része lehet. Egy olyan terv része, melybe nyakig benne van a háromszor is padlóra került baloldal.

Érdemes megnézni a következő videót, ahol Gyurcsány Ferenc és Szigetvári Viktor az áprilisi választások után, ördögi módon a mostani eseményeket jósolja meg. 

 

Gyurcsány Ferenc puccsszerű kormánybuktatásról vizionál, Szigetvári Viktor pedig a már akkor, a társadalmi szervezetek akcióiról beszél!
Ha pedig a most zajló folyamatokat finoman hozzáillesztjük az előző négy év baloldali obstrukciós politikájához, mely ugyancsak bővelkedett a liberális külföldi erők segítségével, akkor megdöbbentő folyamatosságot, sőt egyre durvább eszközök bevetését figyelhetjük meg.

A kérdés ezek után már nem az, hogy megsejtették-e a jövőt a háromszor is megbukott baloldal politikusai, hanem az, hogy minden kívülről jött politikai nyomástól függetlenül, miként lehetne ezeket az embereket elszámoltatni.
Mert itt az idő!

Amerika, a saját érdekeinek érvényesítése érdekében, 2013-ban már megbuktatta a cseh kormányt. A csehek meg akkor jöttek rá az átverésre, amikor már nem volt visszaút!

Amerika korrupciós botrányt robbantott ki a cseheknél azért, mert a saját korrupciós ügyét nem tudta véghezvinni a temelíni atomerőmű beruházása kapcsán.

"A volt tanácsadó szerint a Nyugat, korrupciós botrányra hivatkozva, gyakorlatilag puccsal buktatta meg a cseh Necas-kormányt, amikor az ki akarta bővíteni a temelíni atomerőművet, és a cseh kormányfő Moszkvában világossá tette, hogy fair verseny lesz. Ez sértette a nyugati érdekeket.  Azért cserélték le az amerikai nagykövetet Prágában, mert képtelen volt “megszerezni” Temelínt, utóda már úgy érkezett a cseh fővárosba, hogy megszerzi a beruházást – mondta Petr Hájek." (pestisrácok.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr896877485

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyarország őrült ellenségei II. 2014.11.12. 12:26:01

Nekem az a gyanúm, hogy az orosz - amerikai geopolitikai konfliktusába Magyarországot, vagy leginkább a magyar kormányt, ilyen brutális módon a baloldal hathatós támogatásával keverték bele.

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.11.10. 11:13:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lajos László Fekete 2014.11.09. 22:10:59

Az Orbán kormány legnagyobb mulasztása az előző kormány erkölcsi és anyagi elszámoltatásának hiánya ! Ha megtették volna most nem lenne lázitó hazaáruló baloldal !

vén betyár 2014.11.11. 08:40:02

Idősebb, majd később a fiatalabb Bush elnökök látogatásai kis hazánkban meggyőztek arról, hogy az USA a szabadság és a demokrácia elkötelezett bajnokaiként Magyarországnak is nagy barátai.
Az, hogy most egy ideiglenes ügyvivő szánalmas, suta és ügyetlen bajkeverése mozgósítja mindazokat, akik készek az Orbán kormány elleni fellépésre - nagyon sajnálatos.

MasterMason 2014.11.12. 12:27:19

A kormány meghajolt az Wall Street-i pénzemberek nyomása alatt, és gyakorlatilag a "forintosítással" 20 évre előre az adós számára legrosszabb időben rögzíti a svájci frank árfolyamát, amely által az alap tőketartozása 40%-al magasabb lesz
minden hitel-károsult számára. Ez nem forintosítás hanem a bankok által elkövetett deviza bűncselekmények folytatása, amelynek egyetlen haszonélvezői a bankok és bankárok lesznek akik ennek a 256 forinton fixált árfolyamnak köszönhetően kapásból 40%-os extra tőketartozást realizálhatnak az adósok kárára,
ezáltal a 40%-al emelt tőketartozás után szedhetnek majd kamatot a teljes futamidő alatt. Bárki aki deviza hitelt vett fel még az ingadozó árfolyammal is sokkal jobban járhat mintha a történelmi csúcson járó svájci frank árfolyamán forintosítanák a tartozását.

Azért volt a nyomás, hogy kikényszerítsék a bankok számára kedvező árfolyamot és hasznot.

Bocs de a frank árfolyamának teljes futamidőre történő rögzítésével ért több milliós veszteség után
érdekeink nem esnek többé egybe.

Sőt, hogy is fogalmazzak finoman, mára elég súlyos családomat is érintő anyagi érdekké vált a fidesz bukása.

Ugye nem megértitek és nem haragszotok, ha mától szarok a CIA-ra és bármi másra?! Ha esetleg mégis egy kormánybuktató CIA ügynököt kerestek akkor súgok, úgy hívják Varga Mihály.

kop15 2014.11.12. 13:54:50

@Free-Press:
Érdekes okfejtés, de azok a politikusok akik már néhány 10 évet eltöltöttek a szakmában tisztában vannak azzal, hogy ha engednek "általad vázolt zsarolásnak" akkor a farkastörvények alapján további zsarolás is várható. Vagyis nem lesz vége!
Így nagy pancsernek kell lenni ahhoz, hogy engedjenek a zsarolásnak. Szerintem más az ok!

MasterMason 2014.11.12. 14:28:41

@kop15:

Minden bankár álma 76-96 forintot keresni úgy egy frankváltáson, hogy a frankonkénti 40-50%-os haszon mellett még kamatot is kérhet majd érte.

Álomüzlet! Nekik... Ez politikai öngyilkosság volt. Ebbe bele fog bukni a kormány.

És nem fogja érdekelni az embereket ahogy engem sem érdekel sem a CIA, sem amerika, sem a liberálisok sem semmi más. Milliós anyagi érdekké válik a fidesz gerincét képező devizahiteles szavazok számára a fidesz bukása, és ha végigviszik ezt ebben a formában, akkor nem csak érdekük lesz a bukás hanem el is fogják törölni a fideszt az utcán.

Remélem senki nem gondolja azt komolyan, hogy 40%-os extra tőketartozás emeléssel megajándékozza a kormány a bankárokat, és nekem vagy bármelyik másik devizahitelesnek le kéne ezt nyelni?

Magyar vagyok nem majom!

kop15 2014.11.12. 15:16:40

@Free-Press: Aggodalmad jogos, de várjuk ki a végét!

stoic79 · http://liberatorium.blog.hu 2014.11.12. 15:58:19

Bántóan kevés szó esik a medvedisznóemberek szerepéről, pedig mindenki tudja, hogy ŐK állnak a háttérben.

MasterMason 2014.11.12. 16:17:33

@kop15: Oké, csak gondoltam előre szolok, hogy azt felejtse el a kormány már most, hogy a bankárok érdekei szerint forintosít, és hogy mi ki fogunk még azok után állni mellette ahelyett, hogy az MSZP és az SZDSZ után küldenénk őket.

Ha ezen az árfolyamon akarnak forintosítani akkor kár is volna CIA vagy egyéb dologgal kábítani minket, a több milliós azonnali veszteség azért már van annyira húzós, hogy eszünk ágában ne legyen hatalomba tartani a fideszt csak azért, hogy a bankárokat extra profithoz juttassa.

Szóval két lehetőség van, vagy visszavonják ezt azonnal vagy kénytelenek leszünk kikötni egy ellenzék által szervezett kormánybuktató rendezvényen, még akkor is ha nagyon nehezemre fog esni végighallgatni őket, de mégis sokkal könnyebb lesz mint véglegesen benyelni a rögzített frank árfolyamát.

kop15 2014.11.12. 18:24:44

@Free-Press: Nagyon reakciós vagy! Nyugalom. Várd ki a végét!

MasterMason 2014.11.12. 18:57:40

"Nagyon reakciós vagy! Nyugalom. Várd ki a végét!"

És miért csodálkozol ezen?! Most komolyan.

Nem érdekes, hogy a Vadai Ágnestől kezdve gyakorlatilag az szdsz-es és az MSZP politikusokon át mindenki végtörleszthetett 180 forinton, de a saját szavazóiknak 260 forinton kéne leváltani a frankot 40-50%-ék azonnali veszteséggel?!

Akik ütötték verték az embereket az utcán azokat mentette meg a kormány a banki törlesztőktől? Akik amúgy milliókat keresnek és ráadásul politikai ellenfeleik.

Ugye nem mondjátok ezt komolyan, hogy ebben ti semmi erkölcsi és vagy etikai kivetnivalót nem találtok?

Ez furcsa, nagyon furcsa...

kop15 2014.11.13. 12:42:04

Én is rendelkezek hitellel, így húsba vágó a kérdés számomra is!

Csabáné Pálfi 2015.01.05. 08:28:08

@Free-Press: Nem a jelenlegi tőketartozás lesz átváltva, hanem az elszámolás utáni. A korábbi átvátást nem előzte meg elszámolás. Amikor azt mondták, hogy nem a jelen árfolyamon fog történni az átváltás, akkor még nem tette közzé az MNB azt az elszámolási képletet, amitől hanyattestek a bankok. E képlet értelmében a túlfizetések a KÉSŐBBI KAMATOS KAMATAIKKAL EGYÜTT csökkentik a tőketartozást, mégpedig az akkori aktuális árfolyamon elszámolva. Ez egy exponenciálisan zsugorodó tőketartozást jelent, a végén ez lesz majd átváltva.
süti beállítások módosítása