Török Zsolt MSZP-s szóvivő ma bemutatta, milyen demagóg politikára alapozza kampányát a párt.

Demokratikus döntések az MSZP-n belül nyilatkozta az MSZP-s szóvivő Török Zsolt. Igen láttunk már ilyen „demokratikus döntéseket” Zsolt. Például az MSZP nagy demokratikus demagógiájának egyik gyöngyszeme Medgyessy Péter miniszterelnök puccsal történő megdöntése. Ki lett helyette? Gyurcsány Ferenc a hazugság gyáros! De még Medgyessy előtt, hasonló álszent belső demokratikus döntéssel, - de inkább jobb szó megint a puccs - akarták Horn Gyulát kipaterolni. De Ferenc testvért is (Fábry után) igen kemény áldemokráciával pöckölték ki a miniszterelnöki székből, hogy a libás Bajnait ültessék a helyére. Hát ez lenne az a fene nagy MSZP-s demokrácia?

Török Zsolt demagóg kijelentése után hasamat fogtam a röhögéstől, mert az előbbi példákra gondolva elképzeltem, milyen veszett nagy furakodások, az MSZP-től cseppet sem távol álló ordenáré viták fogják övezni a következő parlamenti választásokra készülő országos listaállítást. Főleg azért mert Bajnai is oda szemtelenkedett. Fájni fog ez egyes MSZP-s képviselőknek, akik eddig ezerrel úgy gondolták, rájuk mindenképp számít a párt. Ezzel a pici áldemokratikus húzással, Józsi bácsi szavaival élve „szarba se nézéssel” nem számolt Zsolti!

De nézzük a riport többi demagóg löketét, ugyanis Török kijelentette, „nem az a kérdés igazából, hogy kik vannak a listán, hanem az, hogy kiket képviselünk, hiszen számunkra a legfontosabb az, hogy a gyerekek, a nők a munkavállalók, a kisvállalkozók és a nyugdíjasok nyertesei legyenek az MSZP győzelmének.”

Az MSZP ezek szerint már az első lépcsőben levegőnek nézi pártembereit és azok munkáit. Szép jövő látszik kirajzolódni. Ha ehhez hozzá vesszük az átadott listák által gerjesztett marakodást, akkor leszögezhetjük a jövő sírját ássa magának az MSZP.

A bővített mondat másik részére, mármint a nyertesek tekintetében az MSZP már egyszer 8 évig tudta volna bizonyítani a mostani demagóg szöveg valósságát, de egyszerűen fogalmazva „szarba se nézte” mit szeretnének az emberek. Török is kiválóan tudja ezt, - hisz ez időben a Népszabadság publicistája volt - de mégis képes a rádión keresztül bődületes ökörségeket hinteni. Török szenilitása oly nagymértékű, elfelejti, – pedig politikai publicista volt – hogy az MSZP regnálásakor illatos mézesmadzagként húzták el a melós haverjai előtt a devizahitelt, melynek jó kampós horgát be is kapták. Török meg az MSZP hagyta! Ez az igazi jó barát! Most meg szenvednek a haverok és képzeletben várják Török barátjukat egy baráti beszélgetésre az utcasarkon túli susnyásban.

 „és ami a legfontosabb azt a programot, amit amúgy egy évben alkottunk meg szakértők, civil szervezetek, szakszervezetek bevonásával, ami arról szól, hogyan lehet nagyobb jólétet, több biztonságot, igazságos Magyarországot, és több szabadságot biztosítani a magyar embereknek”.

Te Zsolti, normális vagy? Tudod, mit csacsogsz a rádióban. Egy évi alatt összecsapott programot akartok letolni az emberek torkán, úgy hogy a 8 éves ámokfutásotok alatt a „nagyobb jólét” szóba se került, sőt a fizetések vásárlóértéke drasztikusan csökkent. Ebből a jólétből már megjöttünk Zsolti!

A több biztonságból is, mert nektek köszönhető a brutális rendőrterror, meg a megfélemlítés. A szemkilövőktől látáskárosult embereknek, meg úgy mindenkinek elege van a ti biztonságotokból. De a NOKIÁ-s dobozos, orosz ingatlan bizniszes, Sukorós, igazságos Magyarországból is.

Az IMF hitellel a dilettáns is tud látszólag jólétet biztosítani! Zsolti? Ti erre alapoztátok 8 évig a jólétet és a szabadságot. Mások pénzén here módjára uraskodni, azt tudtok, de nekünk ez nem kell. Az álomvilág, amit felépítettetek összedől akkor, amikor a hitelt vissza kéne fizetni. Ti még erre se voltatok képesek. Új hitelt kellett felvennetek. Hitelt, hitelre halmoztatok, közben szórtátok a pénzt! Ez ám a nagy biztonság meg szabadság? A másoktól való gazdasági függés! Hát Zsoltikám piszkosul tévedsz, mert ez se kell nekünk.

Meg az sem, hogy a demokrácia, meg a több biztonság Nektek az, hogy most október 23-án képesek vagytok a megemlékezés helyett, halálos fenyegetéssel felérő szobordöntögetős, fejrugdosós, bazmegelős, bunkó lelkületű, csak megosztó politikára hajazó társasággal és ki tudja még kikkel együtt, politikai szennykampányt tartani.

Megtudhattuk, hogy 106 választókörzetben már döntött az MSZP. 75-ben indít saját pártkatonát az MSZP, tehát oda a többinek már kuss, 31-et pedig átad a rezsóra felültetett Együtt 2014 PM-nek. De ez se volt annyira érdekes Zsoltinak, mert könyörtelenül nyomta Mesterházynál betanult demagóg dumáját. „számunkra legfontosabb az igazi ellenfelet, Orbán Viktor tolvaj kormányát és ezt a velejéig romlott rendszert, ezt a rezsimet leváltsuk, elzavarjuk, és egy olyan Magyarországot teremtsünk, ahol több pénz jut a munkavállalóknak, ahol a nyugdíjasoknak tényleg megkapják azt a nyugdíjemelést, jut nekik az a nyugdíjemelés amennyi a tényleges infláció …”.

Itt azért egy kicsit kinyílt a bicska a zsebemben, mert ez a demagóg dumák legnagyobbika. Semmi sem érdekes számukra, csak mese habbal a program, az emberek a fasorban sincsenek, csak egy cél lebeg előttük a tolvaj kormány leváltása. Az MSZP ennél mélyebbe már nem is süllyedhet. Persze ásni lefelé még lehet, mert hely van bőven. Hát ezzel a dumával az MSZP szóvivője fogott egy ásót és elkezdett ásni lefele. Szerintem csereszabatos a figura. Az MSZP tette oda, így nekik szerezhet gyönyörű perceket az agyagos talajban.

Micsoda duma „ahol több pénz jut a munkavállalóknak”! Zsoltika! Újra kéne járni az általánost, mert a matekot nem ismered, vagy nagyon távol áll tőled.

Akkor számoljunk.

Első példa:

Ha neked van 100 forintod és ebből 30 forint helyett csak 20-at kell rezsire költened, akkor több pénz jut másra. 70 forint helyett, marad 80 forintod.

Második példa:

Ha neked ugyancsak van 100 forintod, és mellé még kapsz 10-et, - mondjuk IMF hitelből, mert az előző 8 évben ezt tettétek - hogy több legyen, több pénz jusson a munkavállalóknak, kiváltképp a melós haverjaidnak. De 30 forint helyett 40-et kell rezsire költened, (ezt tettétek 8 éven át) kaptál is, meg nem is. Ráadásul 80 forint helyett, csak 70 forintod marad.

Melyik a jobb Zsoltika?

Te és az MSZP hülyének néztek?

Ezek után a kérdést kikerülve Török úr hangnemet váltott és elkezdett álszent módon lelkizni, mint Gyurcsány. „Amit én mondtam előbb az nem szöveg, én hiszem, hogy nem lehet elfogadni azt, hogy 500 ezer gyermek éhezzen, én hiszem azt, hogy az én melós haverjaim, akik hajnalban kelnek és éjszaka fekszenek, azok tisztes bérhez kell, hogy jussanak”.

Úr Isten! Ezt a lelki fröccsöt!

A melós haverjaid meg nehogy tényleg megkeressenek, mert olvasták a matekpéldát és rájöttek, hogy te és az MSZP át akarjátok verni a burájukat.

Ha a cikket érdekesnek találod, szólj másoknak is, vagy tedd fel a Facebookodra. Ha nem, akkor írj!

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr85563837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása