Szerintem.
Meg sokak szerint is.
Persze erre rá kéne jönni a baloldali liberálszocialista, most összefércelt, de belül ádáz érdekharcokkal övezett álszövetségnek is.
Mert a baloldali szavazók már rájöttek.
Miért?
2006-ban őket is átverte.
Ennyi.
Ez nem elég?
Dehogy nem!
Sőt "sokk" is!
_______________________

Nagyon úgy fest, hogy a nagy baloldali „álösszefogás” figuráit figyelve, mindenkinek Gyurcsány harmadik, vezető pozíció helyétől durrant el a feje. Az emberek 80 százaléka, annak az embernek valamilyen okból történő előretörése láttán fogott padlót, aki sosem rejtette véka alá gyűlöletét. Azt a gyűlöletet, melyet uralkodása alatt képes volt a félelemmel együtt az emberekbe beültetni és ezzel irányítani őket.

Most is ez fog történni. Sosem az értékteremtés mentén politizált, hanem a gyűlölet és a félelem mentén. Képtelen kormányozni, vezetni. Mint láttuk Medgyessy esetében puccsolni tud, hisz korábban, pártjának környezetében a KISZ, DEMISZ esetében is ezt tette.
Felőrli, tönkre vágja ami körülötte létezik. Alkalmatlan a csapatmunkára.

Hát ezért!

Gyurcsany forditva ul a lovon_2005 julius 14_100v_616x600.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr665771123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása