Újabb bomba robbant! Érthetetlen hirtelenséggel meghalt Welsz Tamás, Simon Gábor  volt MSZP –s politikus  üzlettársa.
 

Welsz Tamásért egy rendőrautó ment az irodájához, ahonnan bilincsben szállították el, menet közben azonban rosszul lett. Az mno.hu információi szerint ezután egy egészségügyi intézménybe szállították, ahol már nem tudták megmenteni az életét. A Hír TV értesüléseit megerősítette Nagy Andrea főügyészségi szóvivő az MTI-nek: „A Simon Gábor ügyében ismertté vált W. Tamás elhalálozott. Halálának okát az arra hivatott hatóságok vizsgálják.” (MNO)

Simon Gábort azután tartóztatták le, hogy a rendőrség házkutatást tartott Welsz Tamás lakásán. Welsz a Sólyom Airways vezetőjeként bukkant fel a hírekben, régóta Simon üzlettársa volt. Akkor kiderült, hogy Welszt az Interpol is körözi.
A rendőrségi rajtaütés során derült ki, hogy Simonnak saját széfje is volt Welsz házában. Innen került elő több, Simonra terhelő dokumentum is, például egy Gabriel D. névre kiállított, de Simon fényképeit és adatait tartalmazó bissau-guineai útlevél is. (444.hu)

Gyanús, nagyon gyanús a történet! De miért kellett egy embernek meghalnia ily hirtelenséggel? Miért halt meg pont a rendőrségi kihallgatás előtt?
Csak kérdezem? Valamit tudhatott?
Simonnak saját széfje volt ott? Na ne!

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr375871434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása