Sonyó 2014.05.21. 09:01

KGBélák

Robbant az ügy a jobbikos Kovács Béla EU-parlamenti képviselőjelölt ügynöki tevékenysége kapcsán. Tagad, mert néhány nappal a választások előtt az ügy tompítása, tologatása a Jobbiknak kedvez. Az is lehet, hogy saját értelmezésében igazat mond, de valljuk be őszintén, magányos farkasként, de sokadik szálként is lehet egy ilyen tevékenységet végezni. Az ország érdekét tekintve pedig tök mindegy, hogy hivatalosan végezte, vagy csak úgy fusiban. Tehát az ügy a valóság felé konvergálhat, vagyis komoly nemzetbiztonsági problémát vethet fel.

De ha ezt sokadik szálként, magányosan, bedolgozóként végezte, akkor megjegyzem lehetséges, hogy több Kovács Bélák is létezhetnek, akik politikai megerősödésük érdekében szövetkeznek a külfölddel.

Mondjuk, létezhet olyan magyarországi politikai párt, mely az amerikai kapcsolataik révén, a tengerentúlról kapott támogatások fejében, - mert ugye senki se gondolja azt, hogy a súlyos milliók, csak úgy puszira kerülnek a támogatott számlájára – valamit adnak az ottaniaknak. Bajnai Gordon alapítványának amerikai támogatására gondolok. Ők is nyomulnak most ezerrel az EU-parlamenti választásokra. Miért? Azért, hogy amerikai szál is legyen az EU-parlamentben? Amilyen arrogáns politikai kampányt folytat Bajnai, - bunkó módon focizik az újraválasztott miniszterelnök fejével – leszögezhetjük, közel sem magyar érdekek vezérlik.

Ők ezek alapján az EU-parlamentbe valók? Nincs valami halvány „KGBélás” hasonlóság? Itt nem merülhet fel a nemzetbiztonsági kockázat?

De itt van Gyurcsány Ferenc is, aki miniszterelnöksége alatt titokban Putyinnal, de az EU egyik biztosával, meg ki tudja kikkel, bizalmas tárgyalásokat folytatott. De nem az ország érdekében, hanem saját maga politikai hatalmának megvédése, megtartása és a 2006-os parlamenti választások csalással történő megnyerése érdekében. Őszödi beszéd!
Nyilatkozataiból is az derül ki, sokat tud a baloldal zűrös dolgairól. Gondolom, ebbe beletartozik a saját politikai seftelése is. Zsarolási potenciállal rendelkezik? Mire fogja ezt használni? Valahogy „KGBélás” történet sejlik itt is! Vagy nem?
Gyurcsánytól és gárdájától akkor mit várhatunk az EU-ban? Egyáltalán oda valók? Ezek nem vethetnek fel nemzetbiztonsági kockázatot? 

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr616189830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása