Nézem, hallom, olvasom a csörtéket az egyik legnyomulósabb kereskedelmi csatorna felől. A reklámadó kapcsán pöccent be a társaság.

Az még hagyján, hogy a külföldi tulajdonos nagy haragra gerjedt, mert csökkenni fog a nyeresége, de azért az furcsa, hogy idehaza is vannak lelkes szolgái. Olyan szolgák, aki elfelejtve hol élnek, szinte megalázó módon hajtják végre a kiadott parancsot.

De mi azaz ok, ami arra készteti a magyar szolgákat, – vezetőstül, szerkesztőstül, bemondóstul - hogy gondolkodás nélkül tegyék ezt?

RTL-Hirado(650x433) (1).jpg

Vélhetően a pénz!

Valaki az anyját is eladná, a szolgák mást adnak el!

Természetesen az éljenzőkről sem szabad megfeledkezni, akik hőn szeretett csatornájukat egy sörrel meg virslivel, ki tudja mikor vett fotelből, nézettséget növelve támogatnak. A különbség csak az, míg a virsliseknek kopott foteljük van, többnyire panelben élnek, - cseppet sem lenézve őket, csak kontrasztot adva, ugyanis némiképp sorstársak vagyunk - addig az RTL-sek közül többek tágas villákban, bőrfotelekben, pezsgőt szürcsölgetve gondolkodnak el azon, milyen jó, hogy a támadások mellett azért vannak hű követőik is.

A „panelesek” a sorozatukról, a Való Világról, az előttük folyó celebgyártás világáról szeretnének nem lemondani, az RTL-es szolgák pedig az előzőkhöz képest fényűzőbb életről. A vezérkarról nem is beszélve.

A betonrengetegben élőknek javaslom, hogy így 35 fokban, izzadó hónaljjal szaladjanak már fel a világhálóra és e tekintetben nézzenek már szét egy kicsit!

Megéri!

FRISSÍTÉS | 2014. 08. 10. 15,20

Találtam egy cikket.

 

 

3317_1.jpg

 

Állítólag Kolosi P. - nem is tudom, hol dolgozó úriember - szerény otthona.
Gondolom itt nem izzad a hónalja!

Ha én ezt a klubban egyszer elmesélem

 

Ha van véleményed, szavazz az RTL Klub viselkedésére!

FRISSÍTÉS | 2014. 08. 11. 

Valahogy nem hiányzott a "Való Világ, Éjjel-Nappal Budapest stábja" a Fradi stadionavatójáról! Persze ennek ellenére ott sertepertéltek a stadion körül többször bemondva, hogy nem engedték be őket.
Ha nem volt hely, akkor nem volt hely! És se kaptam jegyet! Minek rugózik egy ilyen piti dolgon a RTL?

Viszont halkan megsúgom. Nekem meg lenne lehetőségem betekinteni az RTL Klub műsoraiba, de nem teszem. Na ehhez mit szólsz?

Ajánld a cikket, szólj másoknak is, vagy tedd fel megosztással a Facebookodra. Ha nem, akkor kommentben írd meg véleményed!

4 komment

Címkék: RTL Klub

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr706591705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sonyó · http://sonyo.blog.hu 2014.08.10. 11:01:37

Szellő csak egy a sok közül. Hirtelen ez a kép akadt a kezembe. Egyébként kaján mosollyal végzi el, a rá kiszabott feladatot. Nem bántás a cél, hanem a rideg valóság közlése!

Megyesi József 2014.08.14. 07:36:41

Megértem a lényegét a cikknek. De mondjátok meg, hogy akkor a többi mivel jobb? Mivel jobb egy olyan kereskedelmi csatornát nézni, amit szigorúan cenzúráznak? Csak azt a hírt hallani amit a kormány megenged. Akkor még nem is beszélve a szuper sorozatokról. Mivel jobb a "Jóban rosszban" és a "Hal a tortán". Egyik nézhetetlenebb mint a másik! Nem mondom, hogy az RTL -nek jobb a műsora. De ha már kritizálunk, akkor nézzünk szét máshol is, hogy mit kapunk! A cikk írója erősen kiemeli a panelos lakokat. Mivel rosszabbak mint aki a kertes házban (cikk írója) laknak?

Sonyó · http://sonyo.blog.hu 2014.08.14. 11:22:25

Szerintem nincs cenzúra a kereskedelmi csatornákon!
A kormánynak nincs beleszólása, mi jelenjen meg a műsorstruktúrákban. Az viszont egyértelműen látszik, hogy a kereskedelmi csatornák egy része, globális műsorokat jelenítenek meg, melyek valahol már bizonyítottak. Azt nem veszik számba, hogy egyes országok kultúrája, társadalmi berendezkedése, mennyire képes ezt a realitások talaján kezelni. A globális műsorok illetve az egységes műsorstruktúra pedig kiegészítője a globális kereskedelmi láncolatok piacon való megmaradásának. Ez egy egységes rendszer, totálian független az adott országtól és annak rendszerétől. Ez a nagy gond! Senki se a sorba való beállást követeli, hanem azt, ha jelen van valahol, akkor legalább valamilyen módon illeszkedjen be az adott ország struktúrájába, hisz itt él!
Egyébként panellakó vagyok!

Mogyorósi István 2014.09.29. 20:18:34

Hugyecz Zoltán lemond szponzori kötelmeiről. Elmondja, azért kényszerült erre, mert szponzortársa POLITIKAI NYOMÁSRA ki kellett szálljon Hugyecz mellől, a röpi csapat szponzorálásából.

KTV-ben ez így jelent meg. Hugyecz Zoltán bejelentette, hogy már csak 2015 márciusig szponzorálja a helyi röplabdacsapatot. Utána MINDENKI MEGLEPETÉSÉRE felhagy támogató finanszírozással.

Orbitális hazugság a történet ilyetén terítése.

Kereskedelmi médiák?
Milyen érdekeltség vásárolta fel a TV2-t? Csak nem fidesz közeli? Azóta a Tényekből sok minden kimarad abból, ami a HÍR24-en, vagy az RTL klubon megjelenik.

Hazudozni mennyiféleképpen lehet? A valóság elhallgatásával, a valóság átköltésével és a tényektől teljesen eltérő állítással, dezinformálással.

A fidesz és fidesz közeli csatornák közül, melyikre nem ez vonatkozik?

Ergo, az RTL-t még dezinformációval nem vezették meg, ezért valótlanság közlésével vádolni sem tudták. Nem úgy országgyűlési választások előtt szanyi kapitányt.

...és mi van azzal, hogy csak MTI által közölt híreket lehet leadni? Ezt minden állami pénzre apelláló média így tudta még nem is olyan régen.

Szóval miért kell fikázni az RTL klubot? Na persze a türelmi pontot átlépette vele a fidesz, na de az idióta kontárjai nem voltak képesek kalkulálni a tetteik következményével?

Amennyiben ez így megy tovább, a vízióim között olyan is szerepel, hogy a Szabad Európa rádió mintájára az RTL-t fogják támogatni, hogy számoljon be továbbra is a valóságról.
süti beállítások módosítása