Az első és legnyomósabb érv az, hogy egy nem demokratikus ellenzék döntéséről van szó, mely ráadásul nyögvenyelős.
Habár kommunikációs szinten náluk a vízcsapból is a demokrácia folyik, azonban a szociknál történelmi tény az antidemokrácia, hisz diktatúrában nincs demokrácia, a liberálisoknál pedig olyannyira szabad az „éntudat”, hogy képtelenek azt kordában tartani. Névtelen-1.pngNáluk - mármint a liberálisoknál - a demokratikus jogállamba való beilleszkedés jellemszinten, de gazdasági erővonal szintjén is kritikán aluli.
Csak megjegyzem, a 2008-as gazdasági válság is e jellemvonásaik és gazdasági hatalmuk túlburjánzásból eredeztethető.

Tehát a demokratikus ellenzék, e kifejezés alatt Magyarországon nem létezik! Ebből következtetve az általuk oly gyakran emlegetett európai értelembe vett demokráciáért folytatott küzdelmük hangoztatása pedig olyan mézesmadzag, mint a kormányzásuk alatt felfutott devizahitel!

gt.png

A legnyomósabb érv második részét, a nyögvenyelős döntést – aminek még közel sincs vége - sokan ismerik.

A fővárost, az előbb említett antidemokráciával, döntésképtelenséggel, állandó veszekedéssel működtetni pedig nem lehet. Falus Ferencre ezért NEM a válaszom!

A további érvek se lesznek pitiánerebben az előzőektől, ugyanis az a bukott tiszti-főorvos vádolja antidemokratikus viselkedéssel a kormányoldalt, aki 2009-ben H1N1 vakcinával látványosan beoltatta magát a nyilvánosság előtt, azonban később szárnyra kapott egy olyan verzió is, hogy állítólag kupakos tűt nyomtak a karjához! Hm….!

Ez a bukott tiszti főorvos – mármint Falus Ferenc a „demokrácia atyja”, az akkori ÁNTSZ tiszti főorvosa – ingyenesség helyett, többszázezer emberrel kifizettette akkor a vakcinát, melyből azonban - kifizetve a gyártót - nagyságrendekkel több raktáron maradt! Az oltóanyagról később viszont kiderült, hogy többek között idegbénulást okozó Guillain-Barré-szindrómát is kiválthat! (Falus Ferenc-Wikipédia)

Miért NEM a válasz Falus Ferenc támogatására? Hát ezért!

Ez az ember a magyar munkaerő kizsákmányolhatóságával, illetve kelet felé történő kiárusításával vádolja Orbán Viktort!
Az a Falus Ferenc baloldali főpolgármester-jelölt teszi ezt, aki 2008 körül nyakig süllyedt az évtized orosz ipari kémbotrányába! Akkoriban magyar orvosi laborokban kifejlesztett és használt technológiákat, oltalom alatt álló receptúrákat, illetve ügyféllistákat foglaltak le a Ferihegyi repülőtéren. A rendszerváltás egyik legnagyobb gazdasági bűnügyének szálai akkor a Gyurcsány-Bajnai kormányzat embereihez, illetve az akkori tiszti főorvoshoz, Falus Ferenchez vezettek.

A seft és a liberális éntudat mindenek előtt!

Hát ezért NEM a válasz Falus Ferencre és társaságára!

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr106610651

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért NEM a válasz Falus Ferenc támogatására? 2014.08.18. 14:39:02

Ez az ember a magyar munkaerő kizsákmányolhatóságával, illetve kelet felé történő kiárusításával vádolja Orbán Viktort!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mogyorósi István 2014.09.29. 16:48:15

Jesszusom, de orbitális nagy marhaságok már megint.
Ez a figura valóban jobboldalinak képzeli magát a festett komcsi fidesz szekértolójaként. :-D
süti beállítások módosítása