Mély titkolózás rejtelmei mögé bújva, illetve a "függetlenség szabadságába" burkolva próbált eddig lavírozni a nagy semmiből hirtelen előbukkanó Hugyecz Zoltán, a Kecskeméten zajló önkormányzati választások kampányában.
Eddig is lehetett sejteni, hogy valami nagy disznóság állhat a függetlenség hátterében, ami egy darabig rejtve maradt, de azt is lehetett tudni, hogy  a titok előbb vagy utóbb ki fog derülni.
A napokban robbant a hír! Hugyecz úr nem élt az "utóbb" lehetőségével és színt vallott! 
Igaz mi már pedzegettük ezt, - Hugyecz másik (igazi) arca! - de az ő "bejelentése" ettől még nagyot durrant. Tényleg van Hugyecz úrnak másik arca!

unnamed.jpg

Az arc valósága! A tény, melynek eddigi titkolásához Hugyecz úrnak nagy arcot kellett felvennie!

De most vallott! Szórólapon vallott Hugyecz!
Bevallotta, hogy függetlensége nem is függetlenség! Valójában ízig-vérig MSZP-s! 
Több köze van a sikertelen szocialista párthoz, mint a kecskeméti emberekhez. A bukott szocialisták érdekeit képviseli, nem a kecskemétiekét. 

De miért tette ezt Hugyecz!

Szórakozik az emberekkel?
Buta színjátékot űz a választásokból?

Úgy látszik Hugyecz úr nem foglalkozik a kecskeméti emberekkel. Ő a bukott szocialisták érdekei mentén kampányol. Most már az MSZP-hez nyíltan csatlakozva dönget ezerrel.
Király úrral nem mindennapi párost fognak alkotni.
Úgy is mondhatnánk, megtalálta a zsák a foltját. 
A két balek! Mást sajnos nem lehet erre mondani.
Király az évek során megkomolyodhatott volna. Hugyecz pedig zöldfülűként rossz lóra tett!
Na erre mondom én azt, hogy tapasztalat, diplomácia, no meg persze habitus híján, náluk minden marad a régiben. Munkájukban ne is keressünk politikai innovációt, mert nincs!
 

A választási ígéreteik, közös ámokfutásuk?

Egyszerűen fogalmazva elköltik azt a pénzt, amit a mostani önkormányzati vezetés gazdaságpolitikája az évek során megtermelt. Leginkább a Mercedes letelepedésére gondolok, melyre sokaknak fájt a foga, de köszönhetően az akkori városvezetés munkájának, a világcég Kecskemét mellett döntött. Azt se hallgassuk el, hogy az akkori polgármester vezetésével, a város alpolgármester-asszonya volt az, aki az egész ügymenetet lezongorázta. A további beszállítói cégletelepedésekről, Kecskemét és térsége kiemelt járműipari  övezetté válásáról meg ne is beszéljünk.

Ezek után kissé nonszensz, hogy egy kívülről jött valaki, nem ismerve az önkormányzati rendszert, felelőtlen ígéreteivel lazán elkölti azokat az adóbevételeket, melyet a mostani vezetés hozott össze. 

Beülnének a készbe! Na ne!

2014.10.01. Frissítés!

Azért, hogy ne higgye senki azt, mi manipuláltuk az MSZP és az önmagát függetlennek kikiáltott Hugyecz Zoltán egymásra találását. Íme a szórólap!

Huu.jpg

Ha valaki jobban megnézi ezt a csodát, mármint a szórólapot, akkor azt is felfedezheti rajta, hogy a neveket jelző mindkét buborék (kiemeltük), Hugyecz Zoltánra mutat!
Rejtett hatalomátvétel?
Hugyecz ezentúl már Király is?

2014.10.03. Frissítés!

Nem én mondtam, hanem Németh Péter a Népszavában:

„Igen, szólni kellene már, figyelmeztetni az úgynevezett baloldali politikusokat: amerre mennek, arra csak a szakadék van. De hát figyelmeztették már őket elégszer; az elmúlt évtized másról sem szólt és mégis: mindig a rossz irányt választották.
Mintha egy láthatatlan erő mozgatná a döntéshozókat, úgy választották folyamatosan és rendre a rossz irányt, úgy sodorták magukat - és híveiket - egyre kilátástalanabb helyzetbe. Nem sorolom most ezeket az elhibázott lépéseket, e leltár elkészítésének is eljön majd az ideje, de muszáj a Népszava hasábjaira is leírni"

Figyelmeztetni kellene Hugyecz Zoltánt és Király Józsefet is erre.

Németh Péter a Népszavában nem mondott hülyeséget, mert lám a pártok támogatottsága is jelzi, a baloldali pártok gyengeségét.
Amerre mennek, arra a szakadék van! 

 Gondűző: part tamogatottsag nezopont 20141003 - indafoto.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr576741449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mogyorósi István 2014.10.01. 11:00:26

Íródott eme fenti koholmány azért, mert az mszp önhatalmúlag összemontírozta Király Józseffel Hugyezcz Zoltánt.

Gratulálok eme újabb virtigli komcsi fidesznyik jellemű erkölcsiséghez!

Sonyó · http://sonyo.blog.hu 2014.10.01. 14:53:55

Ki, kit montírozott össze, az MSZP-t meg Hugyecz urat kellene megkérdezni!

kop15 2014.10.02. 22:25:40

Emberek! Ki az, aki azt gondolja, hogy a másik oldalról valaki képes együtt működni a kormánnyal? Egy 2/3-os politikai rendszerrel! Nem kell mást nézni, mint a parlamenti választások utáni időszakot. Az minden volt eddig csak nem együttműködés! Ha jól bele gondolunk, a baloldal saját magával se tud együttműködni. Akkor mit várjunk az önkormányzati választások után?
Nekem a tököm tele van a szerencsétlenkedéseikkel. Halmozzák a butábbnál butább döntéseket. Ha megnézem ezt a cikket, az derül ki, Kecskeméten se különb a baloldal. Akkor mi a fenét vacakolnak ott az emberek. Jó lenne nekik egy baloldali vezetés, aki állandó fasírtba lenne a kormánnyal? Jó lenne bevinni az önkormányzatba a baloldali pöcsölést, a szerencsétlenkedést, a harcot és a veszekedést, ami most ott zajlik?
Emberek! Üljenek le egy kicsit és gondolják át!
Azt hallottam, Kecskemét mintaváros! Ezt nem kellene szétrombolni!
süti beállítások módosítása