Sonyó 2014.03.19. 14:23

A piszkos terv

Nézem a Simon ügyet. Figyelem az MSZP reakcióit, egészpályás titkolózását, mely kísértetiesen hasonló képet mutat, mint Gyurcsány Ferenc 2006-os választások előtti, hazugságra épített kampánya.

2006-os választás előtt Gyurcsány Ferenc úgy rejtette el az ország csődhelyzetét az emberek elől, - mely választási bukást eredményezett volna - hogy a költségvetési adatok nyilvánosságra hozatalát tudatosan visszatartotta. Persze ehhez az EU-val kötött paktum segítette. Ezután már, az akkori kampányban felszabadultan, szabadon hazudhatott. Ez a taktika kegyetlen hatással volt akkor a választásokra. Győzött. Bővebben: Őrültek tánca

Mi van most?

Simon Gábor több-százmilliós bankszámlája, bombaként robbant.  A baloldal azonnal fedezékbe vonult, kínos számukra. Közben paktumot kötöttek Simonnal, ugyan úgy, mint 2006-ban Gyurcsány kötött az EU-val. Nem nyilatkoznak, vagy ha igen, akkor az ügy előrehaladását nézve tudatosan félretájékoztatnak. Bővebben: Simon bukása az MSZP halála (frissítve)

Minden jel arra mutat, hogy az MSZP-hez köthető Simon 240 milliója. Mesterházy által kijelentett „vagyonfelhalmozás” a rendőrségi kihallgatáskor megdőlt, hazugsággá konvertálódott. Simon állítólag a pénzt „vagyonkezelésre” vette át. Kiderült, hogy az akkori MSZP kormány nemzetbiztonsági hivatala által lefolytatott Simon Gábor „C” típusú átvilágítását is vélhetően „megbütykölték”. Ott sem derült ki, hogy Simon bakszámláján százmilliók vannak. Nem akarták, - vagy az MSZP nem akarta - hogy kiderüljön.

Most pedig mindent elkövetnek, hogy Gyurcsány Ferenc 2006-os hazugságáradatához hasonlóan a Simon ügy lényege, - hátráltatva az igazságszolgáltatás munkáját - a választások után derüljön ki.

Piszkos terv!

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr535869662

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A piszkos terv 2014.03.19. 17:13:01

Simon Gábor több-százmilliós bankszámlája, bombaként robbant. A baloldal azonnal fedezékbe vonult, kínos számukra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása