A FIDESZ-KDNP nagyarányú, akár 2/3-os győzelmét látva vasárnap, előre nem gondolkodva, hirtelen jött indulatból és a vesztesek odamondó bosszúvágyából indíttatva beszéltek a baloldali összefogás politikusai.

Gyurcsány Ferenc beszéde

Figyelve élő adásban elhangzott nyilatkozataikat, cseppet sem érdekelte őket, hogy igénytelen beszédük, milyen hatással lesz a közelgő EU parlamenti választásokra.

A szavazók figyelnek. Utálják, ha hülyének nézik őket.

Pedig a baloldalon, még a választási vereség ellenére se csitul a hatalomvágyból fakadó arrogancia, a kioktató, gyalázkodó viselkedés, unintelligens politikai modor.

Ezzel ágyaznának meg maguknak az EU választásokra? Pancser taktika.

A választó, a külön-külön történő indulásukra is fel fogja kapni a fejét, ami eme gyűlölködésre alapozó összefogás mellett, csak olaj lesz a tűzre.
Az amúgy is letargiába lévő szavazótábor pedig, rögtön fel is fogja tenni magának azt a kérdést, akkor mi értelme volt a kampányban a baloldali összefogásnak. Színjáték volt az egész?

Kampány - emlékeztető

A választók pedig nem szeretik a gyűlölködéssel fűszerezett színjátékot.
Az imént - vasárnap - szavaztak ellene!

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr525976312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása