Lehetne hosszan is ecsetelni a nemet, de most kurtán fogom megtenni.

Valami kiemelésének, megmutatásának csak akkor van értelme, ha az értelmes dolog. De ez nem az!

A többségében meleg, transzvesztita, leszbikus társaság önkifejezésének, magamutogatásának, hivalkodással, kérkedéssel, fitogtatással fűszerezett felvonulása, kritikán aluli. Értelmetlen!

Nincs jövője! Az utódok nélküli társadalomnak nem lehet jövője. Annak meg pláne nem, ha ez a társaság akár egy fiatalt is eltérít a családalapítás gondolatától, mert sikk, vagy menő ide tartozni. A nemi identitászavarban szenvedők társasága (vagy tehet róla, vagy nem) a másság mögé bújva idétlen, abnormálisan hivalkodó habitussal mutogatja magát. Gusztustalan, deviáns magatartás!

Nem ragozom tovább, mert tragédia.

Az meg külön tragédia, hogy a mostani budapesti felvonulás: "családias hangulat gyermekekkel." (nol)

Micsoda? Mi a fenét keresnek ott a gyermekek? Ezzel csak a normális személyiségfejlődésüknek adtak egy jókora pofont!

Családias hangulat? Olyan környezetben, ahol tán egy gyermek sem fog születni?

Ez nem lehet prioritás!

No Pride!

u.i.: Csak úgy kérdezem! Milyen társadalom építő, napjainkban bármely nemzet számára oly fontos nemzeterősítő reprodukciós értékekkel rendelkeznek ezek?

homokosok.jpg

Kíváncsi lennék, hogy ezek az extrém, kiemelkedően deviáns magatartást mutató személyek egyébként a "civil" életben milyen foglalkozást űzhetnek? 

 

2014.07.10. - frissítés

Persze megszólaltak politikusok is. Voltak akik a fentiekkel egyetértve meg is jelenek. Nem ez volt az első Budapest Pride, amely mindig és bőven vonultatott fel deviáns, kifordult viselkedésű elemeket. Az már hab a tortán, hogy akik most tiszteletüket tették eme megmozduláson, tisztában voltak ezzel, de azzal is, milyen társasághoz adják ábrázatukat, nevüket és személyiségüket.

 

De kik is ezek?

 

Fodor Gábor MLP

Az egyszemélyes - vagy legyünk elnézőbbek - négy-nyolc személyes MLP párt elnöke Fodor Gábor is részt vett eme megmozduláson!

Külön fotózást is vállalt!

fodor_gabor.jpg

Gratulálok Fodor Gábor! Önt csak ilyen környezetben képzelem el! Gondolom egyet ért ezzel! Szögezzük le, a politika nem magának való!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr26476077

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: No Pride! 2014.07.08. 11:13:02

Az utódok nélküli társadalomnak nem lehet jövője.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mogyorósi István 2014.09.29. 20:28:15

A másság az érintettnek a legnagyobb gond.
Attól mert valaki nem tud gyereket nemzeni, attól egy társadalom nem negatív példát mutat, hanem értetlenséget. A gyerekek születési számának csökkenését attól kezdődően figyelték meg, amint Bismarc bevezette a nyugdíjat. A gyerekek jelentette terheket már nem annyira tartották fontosnak vállalni az emberek, mert az időskori vegetatív hátteret az állam biztosította. Ergo, nem volt akkor szükség a sok gyerekre, akiktől anno remélhették a megaggottak időskori gyámolításukat.

...és már nem is folytatom, mert eme firka is ugyanolyan ismerethiányosan komolytalan, mint a többi.
süti beállítások módosítása