Csak úgy nézelődve Kecskemét utcáin ütötte ki a szemem egy kreatívnak cseppet se mondható választási plakát, mely fennen hirdeti független polgármesterjelöltjét.

Jobboldali bástyaként is emlegetett Kecskemét városáról van szó, ahol ki tudja milyen okokból belépett egy plakátarc a választások harcába, mint hős vezér, aki a semmiből előpattanva szeretné napi választási ötleteléseivel, orbitális pályára állítani Kecskemét városát.

Hugyecz Zoltán színrelépéséről beszélek.  Az arc, aki nemcsak a plakátján dönget ezerrel, hanem a facebookján is vörösen izzik pennája. Fogadalma a közösségi oldalon, minden napra egy program. Én helyesbítenék! Minden napra egy mese! Mert kifogást, és problémákat mindig és mindenütt lehet találni. Hugyecz ezeket tekinti programjának. Viszont a rendszerben gondolkodást nélkülözi, mert erről egy jottányit se ír. Pedig a városvezetéshez nem lenne rossz, ha konyítana ehhez is. Hugyecz csak ide-oda kapkod, amit lát rögtön leírja. Fogadkozik és ígér, ami egyrészt nem kerül pénzbe, másrészt a baloldal felől kapott mézesmadzagokból - ugyanis Hugyecz bárhogy is nevezi magát függetlennek, totálisan be van kötve hozzájuk - tele van a padlás. Arról nem is beszélve, hogy óriási káosz, hatalmi harc uralkodik a rendszerükben, ami egy feltételezett vezetés esetén cseppet se tenne jót a városnak.

De mire fel ez a nagy hirtelen jött polgármester-jelölti akarat nem tudni. Eddig ugyanis az önkormányzat tájékán se lehetett látni. Valami tapasztalat, vagy csak tapasztalatocska ezen a poszton sem ártana, de nagy a gyanúm, hogy semmi sincs. Szóval Hugyecz az önkormányzati rendszerben való tapasztalatok hiányával is rendelkezik.

Meg is látszik az innen-onnan összefércelt, ad hoc, de főleg koncepciótlanságot mutató napi programjain.

Az meg külön pikantériája a történetnek, hogy programpontjainak értelmes része megegyezik a FIDESZ eddig elvégzett és a jövőben elvégzendő feladataival. Ez meg pitiánerségre utal. Egyszerűen nincs önálló programkoncepciója. Hát valljuk be, ez se pozitívum!

De van itt más is!

A már említett függetlensége, ami totális baloldali támogatottságot élvez. Tehát Hugyecz úgy független, ahogy Smuck Andor balett-táncos.

Plakátjain és egyéb dolgain is a függetlenség mellett érvel, ugyanakkor a baloldallal egyeztet. Az pedig már hab lehet a tortán, hogy FIDESZ-hez köthető színvilágot használ. No Komment!

Íme a plakát!

H12.png

Mi meg elkészítettünk egy olyan plakátot, ami hűen mutatná függetlenségének korcsosulását, baloldali elkötelezettségét. Beletettük ugyanis azokat a pártlogókat, akik támogatják. Mennyivel másabb! Ugye?

Hugyecz plakát 2 (1).png

De látván cselszövésre is alkalmas eredeti megjelenését, felvetődik a kérdés, miért titkolja támogatóit, az MSZP-t, a DK-t és az EGYÜTT-PM-et.

Miért nem meri megjeleníteni plakátján azokat a pártlogókat – mint ahogy az mi tettük – melyekkel „szövetséget” kötött? Tényleg cselszövést alkalmaz?
Többszörösen meg akarja téveszteni a tisztességes választópolgárokat?

Mit akar egyáltalán az eredetiségtől, rátermettségtől és önálló gondolkodástól is igen messze álló Hugyez Zoltán?
Polgármesterséget?
Ugyan már? 
Ő meg a mostani balos társaság tapasztalat, diplomácia, kapcsolat, no meg persze habitus híján a jövőben, jogarbottal a kézben, ilyen magasságokban Kecskeméten döntéseket hozhasson? Kifordult gondolat!

Ők a saját „civil” területükben, vállalkozásaikban jók. Ott legyenek aktív szereplői a városnak.

Mellette leülni velük sörözni, beszélgetni, segíteni egymást az oké, azonban Kecskeméti politikai, gazdasági életében vezető szerepet vállalniuk, nem lenne szerencsés.

________________________

2014.09.29 Frissítés
Kecskeméten "vallott" a független polgármesterjelölt!

Úgy látszik a jóslat beigazolódott! Tényleg van Hugyecz úrnak másik arca! A napokban nagy nehezen megmutatta, mennyire független őnagysága!

HUGYECZ KIRÁLY.jpg

Ez az igazi arc!
A valóság! A tény, melynek eddigi titkolásához szerintem nagy arc kellett!

Vagy a mi nyomásunkra vallották be az eddig is létező szimbiózist?
Azt hogy a független nem független! Azt, hogy a független populáció valójában ízig-vérig a régi MSZP, minden eddig megbukott, sírból felébresztett baloldali?
Leszögezhetjük, hogy a "csapat", politikai innováció tekintetében is mérhetetlen hiányosságokkal küszködik. 

De mire jó ez az egész?
Szórakoznak az emberekkel?
Buta színjátékot űznek a választásokból?

Király az évek során megkomolyodhatott volna. Hugyecz a politikában még zöldfülű!
Na erre mondom én azt, hogy tapasztalat, diplomácia, no meg persze habitus híján, képes egy társaság ekkora blődségekre.
Azt a picike tipográfiai bakit meg ne is nézzük, hogy mindkét név Hugyecz úrra mutat! Hugyecz ezek szerint egyben "Király" is? Szép! Mi jöhet még ezután?

Ezt látva túl sok gondolkodás nem kell ahhoz, hogy október 12-én, a választás napján hova húzzák Kecskeméten az ikszet.

2014.10.11 Frissítés
Önkormányzati választás finise

Láttam egy meggyötört, csak a telefonjával játszó embert. Senki se volt körülötte.
Biztos valakit várt. Vagy épp sms-t küldött nem tudom, de az látszott, nincs jókedvében.
Fejét lehajtva gubbasztott egy betonpadon.

Felnézett.
Hugyecz Zoltán volt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr406713525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mogyorósi István 2014.09.29. 13:29:38

Miért hazudozol rágalmakat festett komcsi?
Becsületesen nem megy?
Melyik fidesze polgármester jelölt mögött nem volt ott a fidesz? Nézzél már széjjel pl. Dunántúlon, ott is pl Komárom-Esztergom megyében?

...de arról egy árva szót sem ejtve hazudoztál, hogy a Hugyecz jelölté válása egyik párt kezdeményezésére sem történt. Ő maga gondolta úgy, hogy az olyan silány jellemek ellen magához kell ragadja a kezdeményezést, akik azt a gondolatvilágot hazudják az embereknek kvázi rendszerbe szedve, ami itt is tapasztalható.

Itt Hugyecznek nincs semmiféle másik arca, sőt az ellenségeinek sem. Ugyanolyan jellemtelen festett komcsik, mint eddig.

Ergo, Hugyecz saját maga finanszírozza költségeit, a DK is, az Együtt- a Korszakváltók Pártja szintén a tagok pénzén, ettől némileg az MSZP tér el.

...és a fidesz? Hm? Mennyi közpénzt öltek eddig a kampányba és jelöltjeik felépítésére? Pl. ale az említett megyében?

Ha lehetne, kéretik végre becsületes eszközökkel játszani. ...mintha valóban MAGYAR EMBER lennél! Akkor talán a nevedet is mernéd vállalni. mint pl. én (is).

Mogyorósi István 2014.09.29. 13:33:38

A gondolataim gyorsabban pörögnek, mint ahogyan a gépeléssel győzöm.
Helyesen ez lett volna a harmadik mondatom.

Fidesz támogatta polgármester jelölt mögött nem volt ott anyagilag is a fidesz?

Mogyorósi István 2014.09.29. 13:36:10

Na mi van? Ez a blogmotor érzékenységében nem tudja elviselni a FÜGGETELEN szót?
Akkor talán nem is én vétettem, amikor a független fideszes jelöltekről kívántam írni, de nem jelent meg.
Na most újabb próba.

Mogyorósi István 2014.09.29. 13:53:49

Még annyi az itt hintett botor rágalmakhoz, hogy képességeit, "koncepciótlan ac hoc dolgait" nagyon jól mutatja az itteni hazudozás helyett a vállalkozásának eredményessége, és nem utolsó sorban röplabdában elért eredmények, is köthetők hozzá. Mert csak jó anyagból lehet jól dolgozni.

Ez a mocskolódó hegemón kommunistáinkat nem érdekli. Ők a Helyi sportot is le akarják nyúlni. Avagy miért szállt ki a röplabda szponzorálás mögül az egyik meghatározó forrás? ...és ki van helyzetben politikai nyomásgyakorláshoz?

Még mindig azt teszik mint ellenzékben. Szétverni mindent, amit nem felügyelhetnek maradéktalanul. Pont mint az átkosban.

Sonyó · http://sonyo.blog.hu 2014.09.29. 15:05:32

Kedves Mogyorósi Úr!
Nagyra értékelem bővelkedésben nem szűkölködő hozzászólásait! Viszont a tartalma kissé zavaros!
Kifejtené még egyszer, hogy mit is akart mondani?
Tisztelettel megköszönném!

Mogyorósi István 2014.09.29. 16:41:51

Kedves Akárki!
Kérem tanuljon meg magyarul! Itt kevés a fidesz nyelvezete.

Sonyó · http://sonyo.blog.hu 2014.09.29. 18:48:23

@Mogyorósi István:
Köszönöm a tanácsát.
A zavaros tartalom ennek ellenére létezik!
Persze nem kötelező magyarázó szöveget írnia, de ha kedve szottyan rá akkor tegye meg!

Mogyorósi István 2014.09.29. 19:35:18

No jó! Már nyugodtabb körülmények között tudok írni. Diszlexiát sejtető reagálást figyelembe véve, vegyük előröl, konszolidáltabb stílusban!

Miért kell a valóságtól alapjaiban eltérő koholmányokat gyártani?
Becsületesen nem megy?
Melyik fideszes -függetlenként megjelenő- polgármesterjelölt mögött nem volt ott a fidesz és a köz pénze? Akad példa Komárom-Esztergom megyében is. Hol van Hugyecz ama támogatottságtól hasonló? A 3 párt támogatása annyiról szólt, hogy nem állítanak ellene jelöltet. A maszop kapcsán sem úgy hangoztak el dolgok, hogy azt vallomásnak lehetne erőltetni. ...és mégis. Ugye? Na persze azok a társadalmi hulladékok, akik azt tudták rágalmazni a szellemi alultápláltaknak, hogy gyurcsány hazudott, és mögötte senki más... Miközben éppen a legnagyobb aljassággal hazudozó komcsi maffia takargatta ezzel a szennyesét.
Akkor is csak azt felejtették el hazudozva gyűlöltető rágalomkampányukban elmondani, hogy valójában gyurcsány lázadt a parlamenti posvány ellen, amiből legalább a maszop frakciót akarta kirángatni. ...de az nem jó! Ugye?
Akkor bukik a hatalom a legjobb üzlet buli. Ezért a maszop kihátrált gyurcsány mögül, míg a fidesz rágalomhadjáratával az ő hátán is hatalomra gyűlöltette magát.
Első alkalommal erre Bokrost használta erre a célra.
...de amint a fércedből látszik, a vér nem válik vízzé.
A fidesz jelenségről egy nagy filozófus már írt. A kort megelőzve. Imigyen szóla Zarathustra címmel elmondja, miképpen lehet hatalomra jutni a társadalom legaljának felhasználásával.
Aztán amit csak az utódai publikáltak a kiadatlan műveiből, abban a személyi jellemzőket, és a személyek minőségét is megnevezi. A gyűjtemény Értékek átértékelése címen jelent meg.

Miért írom mindezt le?
...mert amit Kecskeméten Hugyeczel műveltek, azt az újkori történelem már régről ismeri. A fideszre és fanjaira nézve egyáltalán nem tud hízelgő lenni. …és a többi „ellenségetekkel” szintúgy.
Tipikus kommunista jellemű viselkedés. Az eredet passzol hozzá, és a kontárkodásaik agresszív jellege is. A múltból ismert technikáikkal együtt.

...de arról egy árva szót sem ejtve hazudoztál itt, hogy a Hugyecz jelölté válása NEM párt/pártok kezdeményezésére történt. Sőt! Ő maga gondolta úgy, hogy az olyan silány jellemek ellen magához kell ragadja a kezdeményezést, mint akik az itteni fertőt is képviselik.

Rágalmazó koholmányodtól eltérően, Hugyecznek nincs semmiféle másik arca, sőt az ellenségeinek sem. Az ellenségei ugyanolyan jellemtelenül hazudozó rágalmazó festett komcsik, mint eddig.

Hugyecz saját maga finanszírozza költségeit, a DK is, az Együtt - A Korszakváltók Pártja szintén. Csak tagok pénzén. Ettől némileg az MSZP tér el.
...és a fidesz? Hm? Mennyi közpénzt öltek eddig a kampányba és jelöltjeik felépítésére? Pl. itt vagy éppen az említett megyében? Buszmegállókban plakátok. Azzal a Szemereyné Pataki Klaudiának arcmásával, akit óvnak a KSH ügy közelségétől, pedig az mszp szerinti kétes ügyleteken az ő aláírásai szerepelnek. Nem baj? Ilyen körülmények között egy átlagembernek még egy erkölcsi bizonyítványt sem adnak ki. Ettől függetlenül egy következmények nélküli Magyarországon a fidesz érában ilyenek után is fölfelé lehet bukni. A Merci és Malom center telekbotrányos Zombor a KSH ügyben lévő egyszemélyi felelősségéről nem is beszélve. Aki pedig az aláíró volt, most polgármester jelölt. Miért is erőlteted a akkor hazudozásoddal Hugyecztől? Tán bűnpártoló vagy? Nem lenne újság, mert sok fidesznyik vált azzá érdekből.

Kéretik végre becsületes eszközökkel játszani. ...mint ahogyan MAGYAR EMBERhez valóban illene! Akkor talán az itteni förmedvények is elérnék azt a színvonalat, amikor is vállalható lenne alatta a teljes név. Kvázi aláírás.

Most hogy így megoldottam a többszörösen összetett mondatok rejtélyének többségét, talán nem okoz adatfeldolgozási hibákat az agy nevű komputerben.

Üdvözlettel, egy autonóm gondolkodó.

Mogyorósi István 2014.09.29. 19:41:51

Bár elrejtettem (néhol nem is annyira) néhány értelmezési ellentmondást. ...de ez már csak játék. :-D

Sonyó · http://sonyo.blog.hu 2014.09.30. 07:18:10

Ez már beszéd! Ez olvasható!
Bár a tartalom kissé nélkülözi a valóságot, de köszönöm!
Reagálni nem fogok mert a blog cikkei ezt megteszik! Csak el kell olvasni!
Hajrá!

Mogyorósi István 2014.09.30. 13:20:14

A valóságot nem az én írásom nélkülözi, hanem a te bigott fidesznyik posztjaid.

Sonyó · http://sonyo.blog.hu 2014.09.30. 15:24:16

@Mogyorósi István:
Ezeket a beírásokat kedvelem, mert látom megértette a tartalmát!

Mogyorósi István 2014.10.01. 10:03:26

Örülök neki. ...és még jobban fogod kedvelni, ha nem lehet majd az állításaidat ilyen egyszerűen cáfolni. :-D

Sonyó · http://sonyo.blog.hu 2014.10.01. 13:42:51

Ellenség gyártásban ne veszek részt! Ez nem az én stílusom. Ha Önnek az, szíve joga.
Én csak a tényeket és az elérhető dolgok valóságát írtam le. Ha önt ez zavarja, akkor nézze meg a saját készülékét! Ott lehet a baj!

Mogyorósi István 2014.10.05. 23:48:06

@Sonyó:
Ne reménykedj! Az itteni produktumod szerint sincs rá okod.
Nem tartod égőnek, hogy ide tetted a (finoman mondva is) mélységes teljesítményed mindenki elé, és annak ellenére osztanád az észt? ...de azért legalább széklet, vizelet rendben?

Mogyorósi István 2014.10.07. 18:46:59

Nem vagy te mazochista, ezért őszinte sem.
...és nyugodt lehetsz a te mélységeid alatt már nincs semmi. Legfeljebb a föld másik oldala.

Sonyó · http://sonyo.blog.hu 2014.10.08. 20:49:43

@Mogyorósi István:
Azon azért elcsodálkozhatsz, hogy eme írás, szeptember közepi dátummal, több nézettséget tudhat magának, mint a hőn szeretett Hugyecz úr kedveltsége!
Bocs!

Sonyó · http://sonyo.blog.hu 2014.10.08. 20:54:16

Hugyecz urat lóvá tették, megvezették, magára hagyták. Ez az MSZP, DK és az Együtt politikája!
Hugyecz úr jobban tenné, ha kilépne a politikából. Nem neki való!

Kovkazm 2014.10.08. 21:00:33

Hugyecz úr még a választások előtti diszkrét lelépésével tudna legkockázatosabb mentesen távozni. Semmi meglepő nem lenne, ugyanis a baloldalon mostanában ez naponta megtörténik.
Saját erkölcsi tartását nyerné vissza.
süti beállítások módosítása