Zuschlag: „A visszalépésemért az MSZP ötvenmilliót adott egy nejlonszatyorban”

A Simon ügy miatt szólalt meg Zuschlag!
A Napi Gazdaság interjúja:

 

– Nem fél?

– Mitől kellene?

– Attól, hogy a napokban megjelenő könyv miatt nagyon borús lehet az MSZP-beli megítélése.

– Nem érdekel. Az MSZP-vel évek óta nem vagyok kapcsolatban. Az pedig, hogy ők mondjanak erkölcsi ítéletet fölöttem, egyenesen nevetséges. Ezt ők is tudják, és én is tudom.

–  A könyve így a kampány része lesz.

– Akkor a kampány része lesz, nincs ezzel semmi gond.

– Mégis, miért éppen most szólal meg?

– Az életemről szóló könyv megírását és megjelentetését régóta tervezem, és már hosszú ideje dolgoztunk rajta. Most lett kész. Hogy miért szólalok meg más témában is, annak viszont valóban megvan a konkrét oka, mégpedig a Simon-ügy. Megdöbbentőnek tartom, hogy azok az MSZP-s pártvezetők, akik aggályoskodás nélkül bűnbakot csináltak belőlem, akik odalöktek maguk helyett a bíróság elé és utána a börtönbe, akik végig csak arra gondoltak, hogy jaj, csak álljon meg az ügy Zuschlagnál, jaj, csak ne menjen feljebb, tehát ezek a vezetők még most is, még az én ügyem után is fülig sárosak. Mert azt ugye, nem gondolja senki, hogy Simon Gábor magányos elkövető.

– Ártani akar a volt pártjának?

– Segíteni akarok nekik. Hogy ne járjon senki úgy, ahogy én jártam, vagy ahogy Simon Gábor járni fog.

– Haragszik rájuk?

– Hat éven át voltam börtönben, ezt az ember nyilván nem köszöni meg senkinek. Az elmúlt húsz évben ilyen súlyú ügyért, ilyen súlyos ítéletet még nem szabtak ki. Gyilkosok kapnak ennyit, vagy ők sem. Nálam a bíróság megállapította, kimondta, hogy a pénzből senki nem tett el egy forintot sem. Ehhez képest jól tönkretették az életemet. Végig az volt az érzésem, hogy a bíró rajtam torolja meg azt, hogy a valódi bűnösök kibújtak a hurokból. El is mondta, hogy nekem azért kell ilyen sokat kapnom, mert így működött a politikai döntéshozatali rendszer. Én vittem el mindent egy olyan bevett szisztémáért, amit nem én találtam ki, és nem én üzemeltettem, pusztán a része voltam.

– Ön nyilvánvalóan kitűnően ismeri az MSZP-t. Ön szerint, hangsúlyozom, a magánvéleménye szerint, milyen pénz van Simon Gábornál?

– Kizártnak tartom, hogy Simon Gábor egyszemélyes buliban tudott volna megszerezni ennyi pénzt. Egyedül elintézni effajta dolgokat, úgy, hogy nem is tud róla senki, az MSZP rendszerének a jellegzetességei miatt nem lehet.

– Simon vajon ugyanazt érzi most, mint amit ön érzett?

– Igen. Ebben biztos vagyok. ........

Az interjú folytatása a Napi Gazdaság Online oldalán 

Zuschlag jó erőset beledurrantott az baloldal sötét pénzügyeibe. Ez totális KO!
Gyurcsány nemzetközileg is elismert pancserségének újabb seftjére világít rá a baloldal szekrényeiből kihulló élő csontváz.
A baloldalon most is kussolnak a Simon ügy kapcsán. Azt hiszik pénzzel mindent meg lehet oldani. Mások pénzével meg főleg!
Bukjon Simon, bukjon a 240 millió, de ne bukjon el a párt és a pártvezetés.
Kik lehetnek még benne?

Úgy érzem, Kertész Ákos egyre inkább a földi élet lét feletti állapotában van, egy olyan állapotban, melyben elszakadva a valóságtól lebeg. Ebben a meghatározhatatlan valamiben víziószerűen lát dolgokat, határoz meg állapotokat, és taszítja agyi tevékenységét saját maga, de a környezete számára is élvezhetetlen állapotba.

Ördögi, ahogy ebben az állapotban fogalmaz. Fájó az emberiség számára. Nemcsak a magyarnak, hanem úgy összességében mindenkinek.

Ezt ő természetesnek véli, azt hiszi, ő a normális és mindenki más beteg. Pedig közel se ez a helyzet.
A média egy része pedig, melybe beletartozik a külföldi sajtó is, ennek ellenére nagyban hozzájárul és járult ahhoz, hogy elhitesse Kertésszel ezt az állapotot.

Valami beteges magasabb rendűség él benne, a mindenki felett lévő állapot, ami tényleg létezik nála, de ez valójában az általa megfogalmazott genetikusan alattvaló állapot felé nyomja.

Kertész kijelentette, hogy „a magyar genetikusan alattvaló”! Valószínű, hogy kicsit tágabb értelemben, saját maga vízió szerű világára gondolt. Ugyanis a véleményszabadság, mint az egyéni önkifejezés létező alapja, eme bírálatot végképp megengedi. Persze van nagyon erős áthallása is a történetnek, de Kertész a lét - mint genetikusan alattvaló – feletti, tudattalan állapotában fogalmazott így, valahol, valakinek. A baj az, hogy ennek az állapotnak a terméke nem az enyészeté lett, hanem hírértékké vált. Az értéktelen semmi lett érték. Ugyanis a média egyik szelete valami egészen érdekes módon fittyet hány a tudattalan állapotra, - a meghatározhatatlan lebegésre, mely a semmibe visz - átlépi és tudatosan viszi valós hírré Kertész mondatait. Az már hab a tortán, hogy ki is emeli, meg is rágja, elemzi, hogy újra és újra valóssággá tegye azt. Pedig egy tudattalan állapot terméke.

Kertész, - interneten bejelentkezve - a Hét Olajfa Egyesület tegnapi rendezvényén újra a magyarokat gyalázta. Szerinte hazánkban "sugárzik" az antiszemitizmus! A magyarok jelentős része antiszemita, rasszista, horthysta beállítottságú. Az író a 2014-es választásokkal kapcsolatosan kijelentette, bojkottálni kéne a voksolást.

Képes volt újra olyan transzállapotba kerülnie, melyben agyi tevékenysége a genetikusan alattvaló felé konvergált. A média egyik szelete persze újra lesben állt és figyelte az „író” eme tevékenységét, hogy a megalázó szavak és mondatok hírré formálódjanak. Olyan hírré, mely tudatosan, újra és újra a természetes nemzeti identitástudat szétverését célozza meg Magyarországon.

A rendezvényen többek között ott volt Vásárhelyi Mária szociológus, Németh Péter, a Népszava főszerkesztője.

Így a végén meg szerényen kérdezem: Miért is vagyok én genetikusan alattvaló?

Zuschlag rendesen kitálalt.

Megdöbbentőnek tartom, hogy azok az MSZP-s pártvezetők, akik aggályoskodás nélkül bűnbakot csináltak belőlem, akik odalöktek maguk helyett a bíróság elé és utána a börtönbe, akik végig csak arra gondoltak, hogy jaj, csak álljon meg az ügy Zuschlagnál, most is, még az én ügyem után is fülig sárosak. Mert azt ugye, nem gondolja senki, hogy Simon Gábor magányos elkövető. Egyedül elintézni effajta dolgokat, úgy, hogy nem is tud róla senki, az MSZP rendszerének a jellegzetességei miatt nem lehet – nyilatkozta a Napi Gazdaságnak Zuschlag János.

Kijelentette, hogy Gyurcsány minden pénzmozgásról tudott! Mindenbe beleszólt, mindent ő írt alá. Zuschlag szerint Gyurcsány igazi bunkó, sportminiszterként ott szívatta Mesterházyt, ahol csak tudta.

2006-os választások előtt az MSZP megkereste, hogy lépjen vissza. Ezért a párttól 50 millió forintot kapott egy nejlonszatyorban - állítja Zuschlag János.
Az interjú szerint Zuschlag a Lendvai-Szekeres-Szilvásy trióval állapodott meg visszalépéséről, és a pénzt az MSZP központi széfjéből jöhetett, valamelyik titkárnő adta át neki a székházban. A széfről azt mondta: a székház második emeletén állt egy MSZMP-címer volt rajta, volt benne néhány százmillió forint, és azok férhettek hozzá, akinek a pártpénztárnok megengedte. Arra a kérdésre, mire kellett a pénz, azt válaszolta: fű alatti támogatásokra, zűrös ügyek elintézésre, a pártelnök költségeire, kampányokra.

Újra felvetődik az a kérdés, mi a fenét keres még mindig Gyurcsány, a baloldal szedett-vetett társaságában, bocsánat Kormányváltó 2014-ben.

Ha mindenütt ott volt, ő döntött és írt alá, szerintem ő a seftelések legerősebb láncszeme. Pontosabban annyi információval rendelkezik, hogy habár mindenki utálja, kénytelenek bevenni a közös buliba.

Direkte fogalmazva óriási zsarolási potenciállal rendelkezhet, a baloldal pedig ezek szerint minden tekintetben zsarolható.

Buknak is ki rendesen a csontvázak.

De mit tudhat még ezen kívül Gyurcsány? Mivel tudja még zsarolni a baloldalt? Van ezektől borzalmasabb ügy is? De mi?

Zuschlag borított, Gyurcsány tovább kavar, szívatja az egész kompániát, a baloldal pedig vörösödő fejjel nagyokat nyel!

Isten óvja ezektől Magyarországot!

süti beállítások módosítása