Gyurcsány gitárral a kezében se váltja meg a világot. Új logóval, a FIDESZ-től elhappolt, felmelegített, kicsit átírt üzenettel, és a tőle megszokott retorikával lehet, hogy másképp látja, de a tények makacsul azt mutatják,Gyurcsány Ferenc a magyar politika kudarca.

Nézzük a 12 napja feltett szavazás mai napon (2015. február 21.) kimetszett állását, ami néhány százalékos ingadozás mellett, határozottan mutatja a társadalom véleményét. 

Miként értékeli Gyurcsány Ferenc politizálását?

gyf.png


A több ezres látogatókból kikerült szavazók adták a mostani eredményt.

Hiába minden, kutyából nem lesz szalonna.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr77194943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aligurak69 2015.02.22. 11:34:30

De lesz! Orbán '89-ben hazaküldte az oroszokat,ma ő az egyetlen az EU.-ban,aki "megtiszteltetve" fogadja Putyint.És '56 elesett szovjet katonák sírját koszorúztatja vele.Bayer 2007-ben még gyurcsányságnak tartotta annak a töredékét,amit ma Orbán tesz.Az egykor szabadságért küzdők ma nekik nem tetsző szavakat tesznek tiltólistára az EMMI-ben.Bizony,sok munkával lehet a demokratikus kutyából kádárhorthysta szalonna.

vén betyár 2015.02.22. 12:38:40

@Aligurak69:
1. Nemrég még azt bizonygatták, hogy nem is OV, hanem Horn küldte haza az oroszokat.
2.Lehet ismételgetni a hazugságokat, de nem KOSZORÚZTATOTT Putyinnal OV,
3.Nincs TILTÓLISTA, csak ajánlás, persze lehet TILTÓLISTÁNAK is nevezni,
4.A poszt olvasatomban arról szól, hogy GYF nem változik.A hozzászólás szerint viszont OV megváltozott.

vén betyár 2015.02.22. 14:25:17

Nem a magyar politika, a baloldal kudarca.Híres beszédével világossá tette párt- és eszmetársai számára, hogy ő a legokosabb és nélküle /azóta sem/ történhet semmi.Eredményes eredménytelenségével sikeres államférfiként tündökölt.Színes, vibráló egyéniségével sokakat meghódított.Szereplési vágya és tudása kiemelkedő.Tevékenységét sokan, sokféleképpen elemezték, magyarázták, ellentmondásos személyiségét kevesen dicsérték, pedig áldozatos és állhatatos módon minden elképzelhető számítást felülírva sikerült megosztania a baloldalt.Miért kéne megváltoznia?További áldásos és sikeres munkálkodást!

Aligurak69 2015.02.22. 19:14:40

@vén betyár: Vajon minek kell történnie,hogy ne védjétek a védhetetlent?Én bevallom,hittem Gyurcsánynak,meg voltam győződve róla,hogy eltörölné a húsz éven át tartó egzisztenciális mutyizást az MSZP-ben.Hát nem.Ha már az öszödi beszéd után nem mondott le,a tavalyi három bukta után félre kellett volna állnia,helyet adni másnak is.Nem tette,pitiáner módon veszekedtek/nek a bukottak a pozíciókért.Szánalmas.DE,Orbán feudális,Európától távolodó útra vezeti az országot,miközben pofátlanabbul lop,lopat,mint a szoci elődök.Pedig ők sem voltak gyengék ebben a műfajban.Mi kell ahhoz,hogy ne a hit,hanem a realitás vezesse a gondolkodásotokat?Mohács?Egy ideje,miután egzisztenciálisan nem függök a magyar viszonyoktól,és nem látok olyan csoportosulást,amelyet politikailag akceptálnék,tét nélkül olvasok,kommentelek.Persze,aggódom,milyen országban fognak élni a gyerekeim,de ha minden így marad,(attól tartok,míg Orbán él,így marad),jön a B-terv......

vén betyár 2015.02.23. 05:55:50

@Aligurak69: Sokszor gondolok arra, hogy a fényességes demokrácia és szabadság nem más, mint az, hogy a rabszolga időnként megválaszthatja, hogy ki a gazdája.Összeomlott, megszűnt, elmúlt a szocializmus és helyébe lépett a kizsákmányolás.
Nem, nem jobbak ezek sem, DE TALÁN megpróbálnak képviselni sajátos magyar érdekeket is - legalábbis azt ígérik.
Jólétet ők sem tudnak, ők sem fognak teremteni, de TALÁN nem lesz olyan rohamos a rosszlét növekedése, mint korábban, TALÁN mégis megvalósul vmi abból, amit ígérnek.JOBB híján MÉG hiszek benne, többek között és főleg éppen azért, mert olyanok támadják igen hevesen /igen, a "ballib"/ akik már bemutatkoztak, eljátszották minden hitelüket.
süti beállítások módosítása