Sonyó 2014.06.06. 10:39

A titokzatos Bajnai!

Bajnai tanácsokat oszt, de leginkább külföldieknek. Egyszemélyes cége virágzik. 2013-ban durván 51 millát kaszált. Szigetvári szerint ebből, a tisztességesen megkeresett jövedelemből él.
Közben egész évben kampányolt, járja vagy pontosabban járta az országot. Előadásokon, politikai fórumokon vett részt, ott volt egész évben a „nép” között.

Jól bírja!

Tehetségét azonban nem a tanácsosztogatáson keresztül, hanem a nálunk elért eredményei alapján tudjuk csak felmérni, ami valljuk be, tényleg szemet gyönyörködtető.
De nézzük.
2012 év végén lépett újból a politika színpadára az Együtt 2014 mozgalommal, mely rögtön 12-13%-os támogatottságot élvezett.

Ezt sikerült mérhetetlen tehetséggel és iszonyatos munkával 2014 májusára 2, azaz kettő százalékra leerodálnia!

Gondűző: Bajnai Gordon támogatottsága.png - indafoto.hu

 

Az EU-parlamenti szavazás (részvétel durván 29%) eredményeit nem tettem bele, mert a választók az országgyűlésihez (részvétel 61%) viszonyítva, itt nagyjából megfeleződve vettek részt, számomra nem releváns.

De mit tudhat Bajnai, ha a nagy nyilvánosság előtt a nyílt színű politikai megmérettetésben sorozatosan rosszul teljesít, padlót fog, sőt magyarországi bizniszeiben se tündököl, lásd Hajdú-Bét országos botrány, külföldön azonban - számunkra láthatatlan területen pedig - „sorban állnak” tanácsaiért.

Nem furcsa?

Mi az a „pozitívum” amit tőle mi sosem láthatunk!
Mi az a „tudás” amit Bajnai sosem kíván velünk megosztani!
Miért mindig csak a bukással kapcsolatos „tudását” osztja meg velünk?

Nem furcsa?

Kétszeres választási bukása után a Bilderberg-csoport titokzatos módon Magyarországról csak őt hívta meg.
Különleges felkérés volt ez, mivel az előző év tanácskozásán is felmerült a neve, röviden fogalmazva kormánybuktatás céljából.

Akkor most mi lehetett a meghívás oka? Miről beszélgettek?
Bajnai szerint fel se szólalt, (tudjuk, ott se volt) de a Magyar Nemzet, az Európai Bizottság egyik tisztségviselőjére hivatkozva, Magyarország felé történő befektetői bizalommegvonás megtárgyalása volt a téma.

De térjünk vissza a Szigetvári által tisztességesnek mondott tanácsadáshoz.
Ha Magyarországon minden tekintetben - üzlet, vagy politika - a szemtől-szemben történő nyílt megmérettetéskor sorozatban alul marad, kinek adhat tanácsot külföldön?

Vagy csak tanácsadásnak nevezik és mondjuk, egészen másról van szó?

Mert a látottak és tapasztaltak alapján kevésbé lehet elhinni a tanácsadást!

De akkor miről?

Esetleg, feltehetően, vagy tán Magyarország felé történő befektetői bizalommegvonással kapcsolatos tanácsadásról?

Jelenleg Bajnai újból hátat fordított híveinek és a politikának. Habár a választások előtt többször is választási győzelemről, a következő évekre pedig hosszú és fájdalmas közös útról beszélt. Korrekt!

A bejegyzés trackback címe:

https://sonyo.blog.hu/api/trackback/id/tr856282480

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A titokzatos Bajnai! 2014.06.06. 11:13:05

Mit tudhat Bajnai, ha a nagy nyilvánosság előtt a nyílt színű politikai megmérettetésben sorozatosan rosszul teljesít, külföldön azonban „sorban állnak” tanácsaiért.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása