Újabb bomba robbant! Érthetetlen hirtelenséggel meghalt Welsz Tamás, Simon Gábor  volt MSZP –s politikus  üzlettársa.
 

Welsz Tamásért egy rendőrautó ment az irodájához, ahonnan bilincsben szállították el, menet közben azonban rosszul lett. Az mno.hu információi szerint ezután egy egészségügyi intézménybe szállították, ahol már nem tudták megmenteni az életét. A Hír TV értesüléseit megerősítette Nagy Andrea főügyészségi szóvivő az MTI-nek: „A Simon Gábor ügyében ismertté vált W. Tamás elhalálozott. Halálának okát az arra hivatott hatóságok vizsgálják.” (MNO)

Simon Gábort azután tartóztatták le, hogy a rendőrség házkutatást tartott Welsz Tamás lakásán. Welsz a Sólyom Airways vezetőjeként bukkant fel a hírekben, régóta Simon üzlettársa volt. Akkor kiderült, hogy Welszt az Interpol is körözi.
A rendőrségi rajtaütés során derült ki, hogy Simonnak saját széfje is volt Welsz házában. Innen került elő több, Simonra terhelő dokumentum is, például egy Gabriel D. névre kiállított, de Simon fényképeit és adatait tartalmazó bissau-guineai útlevél is. (444.hu)

Gyanús, nagyon gyanús a történet! De miért kellett egy embernek meghalnia ily hirtelenséggel? Miért halt meg pont a rendőrségi kihallgatás előtt?
Csak kérdezem? Valamit tudhatott?
Simonnak saját széfje volt ott? Na ne!

Sonyó 2014.03.19. 14:23

A piszkos terv

Nézem a Simon ügyet. Figyelem az MSZP reakcióit, egészpályás titkolózását, mely kísértetiesen hasonló képet mutat, mint Gyurcsány Ferenc 2006-os választások előtti, hazugságra épített kampánya.

2006-os választás előtt Gyurcsány Ferenc úgy rejtette el az ország csődhelyzetét az emberek elől, - mely választási bukást eredményezett volna - hogy a költségvetési adatok nyilvánosságra hozatalát tudatosan visszatartotta. Persze ehhez az EU-val kötött paktum segítette. Ezután már, az akkori kampányban felszabadultan, szabadon hazudhatott. Ez a taktika kegyetlen hatással volt akkor a választásokra. Győzött. Bővebben: Őrültek tánca

Mi van most?

Simon Gábor több-százmilliós bankszámlája, bombaként robbant.  A baloldal azonnal fedezékbe vonult, kínos számukra. Közben paktumot kötöttek Simonnal, ugyan úgy, mint 2006-ban Gyurcsány kötött az EU-val. Nem nyilatkoznak, vagy ha igen, akkor az ügy előrehaladását nézve tudatosan félretájékoztatnak. Bővebben: Simon bukása az MSZP halála (frissítve)

Minden jel arra mutat, hogy az MSZP-hez köthető Simon 240 milliója. Mesterházy által kijelentett „vagyonfelhalmozás” a rendőrségi kihallgatáskor megdőlt, hazugsággá konvertálódott. Simon állítólag a pénzt „vagyonkezelésre” vette át. Kiderült, hogy az akkori MSZP kormány nemzetbiztonsági hivatala által lefolytatott Simon Gábor „C” típusú átvilágítását is vélhetően „megbütykölték”. Ott sem derült ki, hogy Simon bakszámláján százmilliók vannak. Nem akarták, - vagy az MSZP nem akarta - hogy kiderüljön.

Most pedig mindent elkövetnek, hogy Gyurcsány Ferenc 2006-os hazugságáradatához hasonlóan a Simon ügy lényege, - hátráltatva az igazságszolgáltatás munkáját - a választások után derüljön ki.

Piszkos terv!

Sonyó 2014.03.17. 08:19

Miért nincs vita

Újabban az a szokás nálunk, hogy mindenki, legyen az politikus, vagy csak annak mondott valaki, a parlamenti választásokra való hivatkozással, vitára szeretné kihívni Orbán Viktor miniszterelnököt. Sőt már mindenki vitázni akar mindenkivel. A legnevetségesebb az, hogy már a vitáról is vitázni szeretnének a vitaindítók!

A legelső még rendjén is lenne, de mivel van némi bökkenő, szerintem szinte lehetetlen.
Mondjuk a kihívóknak fel kéne nőni a feladathoz. Mivel erről szó sincs, a vita hamvába holt ötlet. Annyit ér, mint vászon tarisznyán a lakat.

Az, aki például állampolgári kötelességként hazugságra biztatja a választópolgárokat, és ezt nyomatékosítja is, nem méltó vitapartner. Ez önmagában kizáró ok! Nem magyarázom meg, mert aki ezt nem érti, az magyarázat után se fogja. Mesterházyra gondolok.

Az, aki pedig végig hazudta uralkodását, végképp alkalmatlan egy konstruktív vitára. Gyurcsány ide tartozik. Hiteltelen. Egy hiteltelen emberrel a vita komolytalan. Nincs értéke! Olyan, mintha szakmai vitát a balett táncossal és egy másik partnerrel nem a művészetekről folytatnánk, hanem a kazánkovács mesterségről.

Vadai meg a többiek a mostani meghátrálásként 2006-ra utalnak, amikor Gyurcsány „állítólag” győzedelmeskedett. Amit ott művelt az minden volt, de nem konstruktív vita. Ott egy őrült, hazug, ripacs embert engedtek a tv képernyője elé, akit e helyett kényszerzubbonyban kellett volna a megfelelő helyre vinni. Gyurcsány végig önmaga hazugságával vádolta ellenfelét. Ez a stílus a kocsmába való, de szerintem lassan már oda se.
Arról meg ne is beszéljünk, ezeknek még mindig ez az etalon! Komolytalan társaság.

Az LMP meg amatőr szintű pehelysúlyával akar ringbe lépni a nehézsúlyú, profi ellenféllel szemben.

De itt van a Jobbik is! Ez kacifántosabb történet. Szerintem Vona Gábor se gondolta komolyan!

Hát ezért nincs vita. Nincs méltó ellenfél.

u.i.: Csak megjegyzem, Orbán Viktor az ország érdekében az Európai Parlamentben kiállt és vitázott hazánkért! Nem is egyszer! Az értelmes vitának van helye. Az értelmetlennek nincs.

Íme az MSZP: Simon bukása az MSZP halála

süti beállítások módosítása